Bakan Arınç: Poliste çürük elmalar var   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 04-10-2012 (23:56)   Son Mesaj: 04-10-2012 (23:56)    Cevap: 0    Gösterim: 438  

    04-10-2012

    Bakan Arınç: Poliste çürük elmalar var

    Bakan Arınç: Poliste çürük elmalar var
    Bakan Arınç: Poliste çürük elmalar var

    Başbakan Yardımcısı Arınç, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşun 167. yılını Twitter hesabı üzerinden kutlarken polis için ilginç ifadeler kullandı.

    Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, son yıllarda Emniyet Genel Müdürlüğü"nde yapılan yeniliklerle polisin hem zihniyet hem de teknolojik donanım açısından dünyanın en gözde teşkilatlarından birisi haline geldiğini belirtirken, "Çocuklarımız, her türlü tahrike rağmen, terörle mücadelede gözlerini budaktan esirgemiyorlar" dedi.

    Arınç, Türk Polis Teşkilatı"nın kuruluşun 167. yılını Twitter hesabı üzerinden kutladı. Bugün Başbakanlık Koruma Dairesinden emniyet müdürü ve korumalarla bir araya geldiklerini ifade eden Arınç, "Polisimiz, ülkemizin her yerinde ve her kademede fedakarca hizmet veriyor. Özellikle son yıllarda Emniyet Genel Müdürlüğü"nde reform niteliğindeki yeniliklerle polisimizi hem zihniyet hem de teknolojik donanım açısından dünyanın en gözde teşkilatlarından birisi haline getirmiştir. Çocuklarımız, her türlü tahrike rağmen, terörle mücadelede gözlerini budaktan esirgemiyorlar. Özellikle son günlerde büyük provokasyon peşindeki hainlerin oyunları polisimizin gayretli çalışmaları sayesinde boşa çıkartılmıştır" dedi.

    -"ÇÜRÜK ELMALAR VAR"-

    Her kurumda çürük elmalar olacağı gibi polis teşkilatında da, fedakar, sağlam karakterli arkadaşlarının aksine davrananların olduğuna dikkat çeken Arınç, şunları kaydetti:

    "Ancak bunlar parmakla gösterilecek kadar azdır. Kendisine evrensel insan hakları değerlerini ve demokrasiyi ilke edinen polis teşkilatımız milletimizin ve devletimizin huzur ve geleceğinin de ön önemli teminatlarından birisi olacaktır. Ben her ortamda görevini vatan aşkı, milletin kardeşliği adına fedakarca yapan bu uğurda ölümü göze alan polislerimizi tebrik ediyor, Bu uğurda şehit düşen polislerimize Allah"tan rahmet, yakınlarına ve mesai arkadaşlarına baş sağlığı diliyorum."

    (ANKA)




    Bakan Arınç: Poliste çürük elmalar var Yorumları