Çapkın: Biz 40 bin kişilik iyi bir takımız   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 04-10-2012 (23:57)   Son Mesaj: 04-10-2012 (23:57)    Cevap: 0    Gösterim: 388  

    04-10-2012

    Çapkın: Biz 40 bin kişilik iyi bir takımız

    Çapkın: Biz 40 bin kişilik iyi bir takımız
    Çapkın: Biz 40 bin kişilik iyi bir takımız

    Polis teşkilatının kuruluşunun 167. yıl dönümü, Polis Kongre Eğitm Merkezi'nde (PEKOM) düzenlenen balo ile kutlandı.

    Polis temsilcileri yanında iş, sanat, spor ve eğlence dünyası temsilcilerini de bir araya getiren baloda 167. Yıl pastasını kesen İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, ''Biz 40 bin kişilik iyi bir takımız'' dedi.

    PEKOM"daki baloya geniş bir katılım gerçekleşti. Katılımcılar arasında İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu eşi Gül Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın eşi Nurten Çapkın, Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanı Aydın Demir, İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fikret Seçen, İstanbul Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz, İstanbul Bölge adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, askeri yetkililer, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Özdemir, TFF eski başkanlarından Haluk Ulusoy, Beşiktaş Jimnastik Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, sanatçılardan Sinan Akçil, Cüneyt Arkın, Metin Şentürk, Yıldız Tilbe, Mustafa Ceceli, manken Tülin Şahin, yönetici Abdurrahim Albayrak ve çok sayıda emniyet mensubu katıldı.

    Davetlileri, Hüseyin Çapkın ve eşi kapı girişinde karşıladı. Kırmızı halı üzerinde giriş yapan katılımcılara yiyecek ve içecek ikram edildi. Müzik eşliğinde yenilen yemeğin ardından pasta kesildi. Özel olarak yapılan ve üzerinde çeşitli emniyet birimlerinden polislerin görev başında çekilmiş fotoğraflarının bulunduğu pastayı Vali Hüseyin Avni Mutlu ve Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın eşleriyle beraber kesti.

    Basın mensuplarına açıklama yapan Vali Mutlu, 167. kuruluş yıldönümünü nedeniyle duyduğu mutluluğu ifade etti. Mutlu, "Bu akşam emniyet teşkilatımız çok güzide misafirleriyle farklı bir kuvvet bulmuştur. Bize bu kuvveti veren kıymetli konuklarımıza ve her zaman gücünü desteğini yanımızda hissettiğimiz gönül dostlarımız İstanbullularımıza da bu vesileyle şükranlarımı ifade ediyorum. Onların emrinde olan 40 bine yakın personelimizle birlikte bu şehrin huzuru güvenliği için mesainin ötesinde can ve kanla hizmet ediyoruz." dedi.

    İstanbul Emniyet Müdürü Çapkın, ise "Halkıyla iç içe birlikte bir polis teşkilatını görüyoruz burada. Ayrıca 167. yılda bir kere daha belirtiyoruz. Biz 40 bin kişilik iyi bir takımız. Halkımızın da bize desteğinin artarak devam etmesini diliyor ve istiyorum." şeklinde konuştu.




    Çapkın: Biz 40 bin kişilik iyi bir takımız Yorumları