İstanbul Valisi : 40 bin polisle mesaideyiz   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 04-10-2012 (23:58)   Son Mesaj: 04-10-2012 (23:58)    Cevap: 0    Gösterim: 415  

    04-10-2012

    İstanbul Valisi : 40 bin polisle mesaideyiz

    İstanbul Valisi : 40 bin polisle mesaideyiz
    İstanbul Valisi : 40 bin polisle mesaideyiz

    İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, emniyet teşkilatının, 40 bine yakın personeliyle, şehrin huzuru ve güvenliği için canla başla çalıştığını söyledi.

    Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Zeytinburnu Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'nde ''Polis Balosu'' düzenlendi.

    İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve eşi Nurten Çapkın'ın ev sahipliğindeki baloya, İstanbul Valisi Mutlu, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Fikret Seçen, İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Zekeriya Öz, gazeteci Uğur Dündar, Cüneyt Arkın, Mustafa Ceceli, Muazzez Ersoy, Sinan Akçil, Tülin Şahin, emniyet müdürleri, savcı ve hakimler, askeri yetkililer ile yabancı misyon şefleri katıldı.

    Baloda, Vali Mutlu ve eşi Gül Mutlu ile Emniyet Müdürü Çapkın ve eşi Nurten Çapkın, kuruluş yıl dönümü pastasını kesti.

    İstanbul Valisi Mutlu, polis teşkilatının 167. kuruluş yıl dönümünü büyük bir mutluluk ve sevinç içerisinde kutladıklarını belirterek, ''Öncelikle emniyet teşkilatımızın güzide personelini, başta Emniyet Müdürümüz olmak üzere tebrik ediyor ve nice yılların yine böyle coşkulu, heyecanlı kutlanmasını yürekten temenni ediyorum. Gecemizdeki bu ilgi, alaka, katılım bizi fevkalade memnun ediyor. Tüm kıymetli konuklara da bu vesileyle 'hoş geldiniz' diyorum'' şeklinde konuştu.

    Mutlu, birlikten kuvvet doğduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

    ''Bu akşam emniyet teşkilatımız çok güzide misafirleriyle farklı bir kuvvet bulmuştur. Bize bu kuvveti veren kıymetli konuklarımıza ve her zaman gücünü, desteğini yanımızda hissettiğimiz gönül dostlarımız İstanbullulara da bu vesileyle şükranlarımı ifade ediyorum. Onların emrinde olan 40 bine yakın personelimizle birlikte, bu şehrin huzuru, güvenliği için mesainin ötesinde can ve kanla hizmet ediyoruz. Bunun takdirinin milletimiz ve İstanbullular tarafından yapıldığını biliyoruz. Emniyet teşkilatı, İstanbullu'nun sevgisine, güvenine layık olmak için 24 saat fedakarlıkla ve büyük bir sevgiyle görev yapıyor.''

    İstanbul Emniyet Müdürü Çapkın da baloya çeşitli camialardan katılım olduğunu ifade ederek, ''Halkıyla iç içe bir polis teşkilatını görüyoruz burada. Ayrıca 167. yılda bir kere daha belirtiyoruz; Biz 40 bin kişilik iyi bir takımız. Halkımızın da bize desteğinin artarak devam etmesini diliyor ve istiyorum'' şeklinde konuştu.

    Çapkın, İstanbul polisinin halkı için hizmet ürettiğini vurgulayarak, ''Herkes dişiyle, tırnağıyla sokaklarda koşuyor, bunun sonuçlarının da asayiş olarak halka geri döndüğünü herkes görüyor. Bundan sonra her geçen gün ivmemizi artırarak çalışacağımızı herkes biliyor. Bu vesileyle 167. yıl dönümünün teşkilatımıza kutlu olmasını diliyorum. Nice yıllara sağlık ve başarı içinde ulaşmamızı temenni ediyorum'' dedi.




    İstanbul Valisi : 40 bin polisle mesaideyiz Yorumları