Cumhurbaşkanlığı´ndan iddiaya yalanlama   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 04-10-2012 (17:54)   Son Mesaj: 04-10-2012 (17:54)    Cevap: 0    Gösterim: 402  

    04-10-2012

    Cumhurbaşkanlığı´ndan iddiaya yalanlama

    Cumhurbaşkanlığı´ndan iddiaya yalanlama
    Cumhurbaşkanlığı´ndan iddiaya yalanlama

    Cumhurbaşkanlığı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün, Kayseri Valiliği'ne bağlı Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan para aldığı yönündeki haberleri yalanladı.

    Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Kayseri"de süren bir dava kapsamında, sanıklardan birinin ifadesine dayandırılarak, Hayrünnisa Gül'e Kayseri Valiliği bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma Vakfı"ndan para verildiği şeklindeki iddiaların, bugünkü bazı basın-yayın organlarında ve internet sitelerinde yer aldığı kaydedildi.

    Söz konusu iddiaların gerçekle uzaktan yakından hiçbir ilgisi bulunmadığı vurgulanan açıklamada "Sayın Hanımefendi gerçekleştirdiği il ziyaretleri çerçevesinde mutad olarak şehit ailelerini ve ihtiyaç sahiplerini ziyaret etmektedir.Bu ziyaretleri sırasında, kendi imkanlarıyla aile bireylerine çeşitli hediyeler götürdüğü gibi, nakdi yardımda da bulunmaktadır. Sayın Hanımefendi bugüne kadar, bu tür ziyaretlerinin ve yaptığı yardımların ailelerin mahremiyetini de düşünerek, kamuoyuna duyurulmaması konusunda özel bir hassasiyet göstermiştir. Hal böyle iken konunun bu tür asılsız iddialarla gündeme gelmesi ve bu iddialara itibar edilmesi üzüntüyle karşılanmıştır" denildi.

    ANKA




    Cumhurbaşkanlığı´ndan iddiaya yalanlama Yorumları