Türkler ´cepsiz çıkmam´ diyor   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 04-10-2012 (16:56)   Son Mesaj: 04-10-2012 (16:56)    Cevap: 0    Gösterim: 350  

    04-10-2012

    Türkler ´cepsiz çıkmam´ diyor

    Türkler ´cepsiz çıkmam´ diyor
    Türkler ´cepsiz çıkmam´ diyor

    Günlük yaşamın parçası haline gelen cep telefonları, insanların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

    Türk insanının büyük bir çoğunluğu ise, "Cep telefonunuzu evde unutursanız ne yaparsınız." sorusuna, "Eve dönüp alırım." cevabını veriyor.

    Piyasaya çıktığı dönemden itibaren her gün kullanıcı sayısı artan, bazılarında ise bağımlılık haline gelen cep telefonları, Türk insanının da vazgeçilmezi oldu. İnsanlar, evde, işte, yolda, kısacası elinin altında telefonunu görmek istiyor. Türk insanının birçoğu, "Cep telefonunuzu evde unutursanız ne yaparsınız." sorusuna, "Eve dönüp alırım." cevabını veriyor.

    Vatandaşlar, "Cep telefonunuzu evde unutursanız ne yaparsınız?" sorusunun cevabını Cihan mikrofonlarına verdi. Vatandaşlardan birçoğu, "Cep telefonu benim için kimlik, ev anahtarı kadar önemli. O yüzden geri dönüp telefonumu alırım." dedi. Bazıları da, "Acil işim varsa dönüp almam ama o günüm çok kötü geçer." değerlendirmesinde bulundu.

    Fransa"da geçen ay Mingle şirketi tarafından 1500 cep telefonu kullanıcısı üzerinde yapılan bir araştırmada; Fransızların yüzde 22"si cep telefonları olmaksızın bir gün bile geçiremeyeceklerini açıklamıştı. Bu oranın 15-19 yaş arasındaki gençlerde yüzde 34"e çıkması dikkatlerden kaçmamıştı.




    Türkler ´cepsiz çıkmam´ diyor Yorumları