Ataşehir´deki feci kaza anı kameralarda   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 04-10-2012 (14:54)   Son Mesaj: 04-10-2012 (14:54)    Cevap: 0    Gösterim: 451  

    04-10-2012

    Ataşehir´deki feci kaza anı kameralarda

    Ataşehir´deki feci kaza anı kameralarda
    Ataşehir´deki feci kaza anı kameralarda

    Ataşehir'de, bir kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.Hafriyat yüklü kamyona arkadan çarpan otomobil sürücüsü, olay yerinde feci şekilde can verdi.



    Kaza gece saatlerinde E-5 Karayolu Kozyatağı mevkiinde meydana geldi. Sinan Taşın"ın kullandığı 34 AN 5314 plakalı kamyon, yan yoldan E-5 Karayoluna çıktığı sırada, Kadıköy istikametine giden Sadettin Güler"in (58) kullandığı 34 UY 4687 plakalı otomobil arkadan çarptı. Aşırı sürat nedeniyle arka kısmı önce havalanan daha sonra da yere çakılan otomobil sürücüsü Güler, otomobil içinde can verdi.

    Bu arada, yan yoldan E-5 Karayoluna çıkan hafriyat yüklü kamyonun sağ şeridi kullanmadığı belirtildi. Orta şeridi kullanarak kazaya davetiye çıkardığı iddia edilen Sinan Taşın, suçsuz bulundu. Kaza sonrası yapılan olay yeri incelemesinde otomobil sürücüsü Sadettin Güler, asli kusurlu gösterildiği öğrenildi. Kadıköy Adliyesi"ne çıkartılan kamyon sürücüsü Sinan Taşın ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    FECİ KAZA KAMERADA

    Otomobil sürücüsü Sadettin Güler"in ölümüne neden olan kaza kameralar tarafından da kaydedildi. Feci kaza ve sonrasında yaşanan can pazarı saniye saniye kameralara yansıdı. Kamera kayıtlarında, hafriyat yüklü kamyonun E-5 Karayoluna çıkma anı ile Sadettin Güler"in arkadan çarpması net bir şekilde görülüyor. Görüntülerde, kamyon sürücüsünün sağ şerit yerine neden orta şeride girdiği ise anlaşılamıyor. Kazadan hemen sonra bazı sürücülerin "vurdum duymaz halleri" de dikkat çekiyor. Otomobil içindeki yaralıya yardım etmek istemeyen sürücülerin yollarına devam ettikleri görülüyor. Daha sonra olay yerine gelen bazı sürücüler kaza yapan otomobilin yanına koşuyor.




    Ataşehir´deki feci kaza anı kameralarda Yorumları