Çadır kentteki Suriyeliler Kofi Annan´ı bekliyor   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 04-10-2012 (11:54)   Son Mesaj: 04-10-2012 (11:54)    Cevap: 0    Gösterim: 373  

    04-10-2012

    Çadır kentteki Suriyeliler Kofi Annan´ı bekliyor

    Çadır kentteki Suriyeliler Kofi Annan´ı bekliyor
    Çadır kentteki Suriyeliler Kofi Annan´ı bekliyor

    Birleşmiş Milletler ve Arap Birliği'nin Suriye Özel Temsilcisi Kofi Annan, Hatay'ın Yayladağı ilçesindeki çadır kente gelerek Suriyelilerin sorunlarını dinleyecek.

    Annan'ın programı dolayısıyla Hatay ve Yayladağı'nda güvenlik tedbirleri üst seviyeye çıkarıldı.

    Kofi Annan"ın Hatay ziyareti öncesi Yayladağı'ndaki çadır kentte kalan Suriyelilerin heyecanlı bekleyişleri sürüyor. Eski Tekel İşletmelerine ait yerde kalan Suriyeliler bu gün önemli bir misafiri ağırlamaya hazırlanıyor. 10 Nisan Polis Bayramı olmasına rağmen Emniyet ekipleri Yayladağının giriş ve çıkış noktalarında geniş güvenlik önlemleri aldı.

    Yerli ve yabancı medya mensupları da çadır kentin karşısında gelişmeleri canlı yayın araçları ile anında merkeze bildiriyorlar. Emniyet ekipleri çadırkent girişinde geniş güvenlik önlemi alırken, özellikle Suriyeli çocuklar ise zafer işareti yaparak bağımsızlık çağrısında bulunuyorlar.

    Suriye"de ayağından yaralanan Cemil Ladia ise kanlı savaşın bir an önce bitmesini ve masum çocukların ölmemesi için gerekli tedbirlerin alınmasını istiyor.




    Çadır kentteki Suriyeliler Kofi Annan´ı bekliyor Yorumları