Uludere´de ölenlerin yakınları Ankara´ya hareket etti   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 04-09-2012 (22:57)   Son Mesaj: 04-09-2012 (22:57)    Cevap: 0    Gösterim: 357  

    04-09-2012

    Uludere´de ölenlerin yakınları Ankara´ya hareket etti

    Uludere´de ölenlerin yakınları Ankara´ya hareket etti
    Uludere´de ölenlerin yakınları Ankara´ya hareket etti

    Uludere'nin Irak sınırındaki olayda yakınlarını kaybeden Şırnak'ın Uludere ilçesi Ortasu ve Gülyazı köylüleri, parti toplantılarına katılmak için Ankara'ya hareket etti.

    Şırnak'ın Uludere ilçesinin Irak sınırındaki olayda yakınlarını kaybeden Şırnak'ın Uludere ilçesi Ortasu ve Gülyazı köylüleri, yarın yapılacak olan siyasi partilerin grup toplantılarına katılmak üzere, 45 kişilik heyetle Ankara'ya hareket etti.

    Şırnak'ın Uludere ilçesinin Irak sınırındaki olayda ölen 34 kişinin aileleri, adına otobüste bir açıklama yapan Zeki Tosun, olayın sorumlularının adalet önüne çıkarılmasını istediklerini söyledi. Oğlunu kaybeden Zeki Tosun, "110 gün geçmesine rağmen devlet tarafından çocuklarımıza yapılan katliamın herhangi bir faili yakalanmadı. Herhangi bir faili sorguya çekilmedi. Ankara'ya gidip bütün parti gruplarıyla görüşmek istiyoruz. Cumhurbaşkanımız randevumuzu kabul ederse kendisiyle görüşmek istiyoruz. CHP,

    MHP, AK Parti ve BDP gruplarıyla görüşmek istiyoruz. Siyasi parti gruplarıyla görüşüp derdimizi dile getirmek istiyoruz. Çocuklarımıza, ailelerimize yapılan katliamda bugüne kadar tatmin olacak bir netice alamadık. Bundan dolayı Ankara'ya gidiyoruz" dedi.




    Uludere´de ölenlerin yakınları Ankara´ya hareket etti Yorumları