Kılıçdaroğlu´dan askerler için taziye   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 04-09-2012 (18:58)   Son Mesaj: 04-09-2012 (18:58)    Cevap: 0    Gösterim: 348  

    04-09-2012

    Kılıçdaroğlu´dan askerler için taziye

    Kılıçdaroğlu´dan askerler için taziye
    Kılıçdaroğlu´dan askerler için taziye

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, patlamada şehit olan Jandarma Er Murat Erdem'e rahmet, yaralanan 6 askere de acil şifalar diledi.

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasya'nın Çiğdemlik köyü yakınlarında askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamaya ilişkin olarak, ''anaların gözyaşına yeni gözyaşları ekleyen insanlık suçu'' terörü lanetlediğini belirterek, patlamada şehit olan Jandarma Er Murat Erdem'e rahmet, yaralanan 6 askere de acil şifalar diledi.

    Kılıçdaroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, insanlık suçu olan terörün ''kanlı yüzüyle'' bu kez Amasya'da ortaya çıktığını ifade ederek, şunları kaydetti:

    ''Amasya'da Merkeze yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunan Çiğdemli Köyü Zana Köprüsü üzerinden askeri aracımız geçerken, uzaktan kumandayla bomba patlatılıyor. Verilen bilgilere göre, 1 askerimiz şehit oluyor, 6 askerimiz de yaralanıyor. Anaların gözyaşına yeni gözyaşları ekleyen insanlık suçu terörü lanetliyor, şehit olan Jandarma Er Murat Erdem'e rahmet, ailesine, arkadaşlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı, kalleşçe saldırıda yaralanan 6 askerimize de acil şifalar diliyorum''




    Kılıçdaroğlu´dan askerler için taziye Yorumları