3 ilde eş zamanlı terör operasyonu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 04-09-2012 (16:58)   Son Mesaj: 04-09-2012 (16:58)    Cevap: 0    Gösterim: 398  

    04-09-2012

    3 ilde eş zamanlı terör operasyonu

    3 ilde eş zamanlı terör operasyonu
    3 ilde eş zamanlı terör operasyonu

    Özel Yetkili Van Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği'nce yürütülen soruşturma kapsamında Van, İstanbul ve Iğdır'da PKK'ya yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

    Operasyonda terör örgütü PKK'nın dağ kadrosuna eleman ve lojistik destek sağlayan 7 kişi gözaltına alındı.

    Özel Yetkili Van Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği'nce yürütülen soruşturma kapsamında, Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin terör örgütü PKK'nın dağ kadrosuna eleman ve lojistik sağladıkları gerekçesiyle İstanbul, Iğdır ve Van'ın Çaldıran ilçesine bağlı Yücelen Köyü'nde bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

    Yücelen Köyü'ndeki operasyonda köy muhtarı M.B'nin aralarında bulunduğu 5, İstanbul ve Iğdır'da ise birer kişi olmak üzere toplam 7 kişi gözaltına alındı. Yücelen Köyü'ndeki operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde yapılan aramada kurusıkı tabanca, av silahı, yasadışı doküman ve posterleri ve bazı ilaçlar ele geçirildi.

    Gözaltına alınan zanlılar, geniş güvenlik önlemi altında Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.




    3 ilde eş zamanlı terör operasyonu Yorumları