KCK´ya 4 ilde operasyon: 6 gözaltı!   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 04-09-2012 (11:57)   Son Mesaj: 04-09-2012 (11:57)    Cevap: 0    Gösterim: 401  

    04-09-2012

    KCK´ya 4 ilde operasyon: 6 gözaltı!

    KCK´ya 4 ilde operasyon: 6 gözaltı!
    KCK´ya 4 ilde operasyon: 6 gözaltı!

    Adıyaman merkezli olarak İstanbul, Mersin ve Diyarbakır'da terör örgütünün üst yapılanması KCK ve KCK'nın gençlik yapılanmasına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. 6 kişi gözaltına alındı.

    Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Güvenlik Şubesi ekipleri terör örgütünün üst yapılanması KCK ve KCK'nın gençlik yapılanmasına yönelik sabahın erken saatlerinde operasyon düzenledi.

    Adıyaman merkezli olarak İstanbul, Mersin ve Diyarbakır illerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonun Adıyaman ayağında Adıyaman Demokratik Özgür Öğrenci Derneği ile 7 evde arama yapıldı. Adıyaman'da 6 kişi gözaltına alındı. Polis tarafından gözaltına alınan 6 kişiden 3'ünün Adıyaman

    Üniversitesi'nde öğrenci olduğu öğrenildi. Adıyaman Demokratik Özgür Öğrenci Derneği'nde polisin saatler süren aramasında çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi. Polisler arama yaptıktan sonra çuvallar dolusu dokümanlara el koydu.

    Diğer illerde operasyonun devam ettiği ve gözaltı sayısının artacağı bildirilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.




    KCK´ya 4 ilde operasyon: 6 gözaltı! Yorumları