Mangal sezonu tavuk satışlarını arttırdı   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 04-08-2012 (15:58)   Son Mesaj: 04-08-2012 (15:58)    Cevap: 0    Gösterim: 383  

    04-08-2012

    Mangal sezonu tavuk satışlarını arttırdı

    Mangal sezonu tavuk satışlarını arttırdı
    Mangal sezonu tavuk satışlarını arttırdı

    Hava sıcaklıklarının artmasını fırsat bilen vatandaşlar, hafta sonlarını piknik alanlarında mangal yakarak değerlendirirken tavuk satışlarının da artmasına neden oldu.

    Sivas Caddesi üzerinde bulunan dükkanda balık ve tavuk satışı yapan İhsan Kurt, havaların ısınmasıyla tavuk satışlarına artış göründüğünü ifade etti. Yazın gelmesiyle birlikte, kış mevsimi boyunca evde oturan vatandaşların, hava sıcaklıklarının artmasıyla mesire alanlarına akın ettiğini söyleyen Kurt, "Havaların ısınmasını fırsat bilen vatandaşlar, piknik sezonunu açtı. Pikniklerde de en çok tavuk eti tüketiliyor. Dolayısıyla balığa olan talep de azaldı. Bu nedenle tezgahlarımızda piknik sezonunda tavuk etine daha çok yer veriyoruz. Vatandaşlar da mangallık tavuk etine büyük ilgi gösteriyor" diye konuştu.

    Kurt, hava sıcaklıklarının daha da artmasıyla birlikte tavuk etine olan talebin daha da artmasını beklediklerini bildirdi.




    Mangal sezonu tavuk satışlarını arttırdı Yorumları