Kaçırılan 2 asker ve kaymakam için operasyon   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 04-08-2012 (03:55)   Son Mesaj: 04-08-2012 (03:55)    Cevap: 0    Gösterim: 343  

    04-08-2012

    Kaçırılan 2 asker ve kaymakam için operasyon

    Kaçırılan 2 asker ve kaymakam için operasyon
    Kaçırılan 2 asker ve kaymakam için operasyon

    Teröristlerce kaçırıldığı öne sürülen bir astsubay ve bir uzman çavuş ile kaymakam adayının bulunması amacıyla Şenyayla bölgesinde operasyon düzenlendi.

    Diyarbakır Valiliği"nden yapılan açıklamada, Diyarbakır Jandarma Komutanlığı ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünce verilen istihbarat bilgileri neticesinde operasyonun başlatıldığı belirtildi. Açıklama, şöyle devam etti:

    Terör örgütünün kampları vuruldu

    "9 Temmuz 2011 tarihinde Lice bölgesinde kaçırılan bir astsubay ve bir uzman çavuş ile 12 Ağustos 2011 tarihinde Şenyayla bölgesinde kaçırılan kaymakam adayının bulunabileceği değerlendirilen Şenyayla bölgesinde 5-6 Nisan arasında operasyon düzenlendi. 7. Kolordu Komutanlığının desteğinde, Jandarma Bölge Komutanlığınca icra edilen ve polis özel harekat timlerinin de katıldığı hava destekli operasyon neticesinde, terör örgütü mensuplarının yaz döneminde kullandığı değerlendirilen kamplar bulunmuş ancak kış döneminde barınmaya ait herhangi bir emareye rastlanılmamıştır."" Açıklamada, terör örgütü mensuplarının yaz döneminde kullandığı kamp, mağara ve sığınakların kullanılamaz hale getirildiği kaydedildi.

    STAR Gazete




    Kaçırılan 2 asker ve kaymakam için operasyon Yorumları