Polis köpeklerinin gösterisi nefes kesti   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 04-07-2012 (15:54)   Son Mesaj: 04-07-2012 (15:54)    Cevap: 0    Gösterim: 367  

    04-07-2012

    Polis köpeklerinin gösterisi nefes kesti

    Polis köpeklerinin gösterisi nefes kesti
    Polis köpeklerinin gösterisi nefes kesti

    Eskişehir'de Polis Teşkilatının Kuruluşunun 167. Yıldönümü etkinliklerinde eğitimli polis köpeklerinin yaptığı gösteriler büyük ilgi gördü.

    Polis Teşkilatının Kuruluşunun 167. yıldönümü kutlamaları çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

    ESPARK Alışveriş Merkezi'nde İl Emniyet Müdürlüğü personeline ait el ürünleri ile silah ve techizat sergilerinin açılışı Vali Dr. Kadir Koçdemir, İl Emniyet Müdürü Naci Kuru, Polis Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Sayar ve diğer yetkililerin katılımı ile yapıldı.

    Etkinlikte ilköğretim okulu öğrencileri arasında yapılan şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Koçdemir ve Emniyet Müdürü Naci Kuru ile Eskişehir Polis Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Sayar tarafından verildi.

    Ardından Espark AVM önünde ki alanda Çevik Kuvvet ve KOM Şubelerine bağlı eğitimli köpekler bir gösteri yaptı. Eğitmenin bir araca gizlediği uyuşturucu bulan kurt köpeği ile iki polisin üzerinden atlayan rottweiler cinsi köpeğin yaptığı gösteriler izlenleyenlerce uzun süre alkışlandı.




    Polis köpeklerinin gösterisi nefes kesti Yorumları