Uşak´ta gasp iddiası: 2 tutuklama   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 04-06-2012 (21:57)   Son Mesaj: 04-06-2012 (21:57)    Cevap: 0    Gösterim: 357  

    04-06-2012

    Uşak´ta gasp iddiası: 2 tutuklama

    Uşak´ta gasp iddiası: 2 tutuklama
    Uşak´ta gasp iddiası: 2 tutuklama

    Uşak'ta bir akaryakıt istasyonunda çalışanları bıçak ve göz yaşartıcı gazla etkisiz hale getirerek 2 bin lira gasp eden 3 kişiden ikisi tutuklandı.

    Alınan bilgiye göre 16 Şubat günü bir akaryakıt istasyonuna gelen kar maskeli iki saldırgan, akaryakıt istasyonunda çalışan iki kişiyi bıçak ve göz yaşartıcı gaz kullanarak etkisiz hale getirdi.

    İki kişiyi darp eden ve kasadan 2 bin lira alan 2 kişi olay yerinden kaçtı.

    Olayı araştıran Uşak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri akaryakıt istasyonunda çalışan ve olay sırasında darp edilen O.K. (17) ile Ahmet Arslan'ı (18) gözaltına aldı.

    Zanlılar emniyetteki sorgularında olayı halen İzmir'de askerlik görevini yapan M.A. (21) ile planladıklarını itiraf ettiği bildirildi.

    Olay sırasında Ahmet Arslan ile M.A.'nın akaryakıt istasyonunda çalışan O.K'yi şüphe çekmemek için dövdükleri ortaya çıktı.

    Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen O.K. ile Ahmet Arslan tutuklanarak cezaevine gönderilirken askerlik görevini yapan M.A. ile ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.




    Uşak´ta gasp iddiası: 2 tutuklama Yorumları