Mersin´de göçük faciası kamerada! VİDEO   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 04-06-2012 (13:58)   Son Mesaj: 04-06-2012 (13:58)    Cevap: 0    Gösterim: 388  

    04-06-2012

    Mersin´de göçük faciası kamerada! VİDEO

    Mersin´de göçük faciası kamerada! VİDEO
    Mersin´de göçük faciası kamerada! VİDEO

    Mersin'in Tarsus ilçesinde bir briket imalatçısı, işyerindeki kum ve toprak yığınının yol açtığı göçüğün altına kalarak can verdi. Göçük anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.



    Alınan bilgiye göre, Kemalpaşa Mahallesi'nde bulunan Yeni Sanayi Sitesinde bulunan Böz Briket İmalathanesi sahibi, evli ve 4 çocuk babası Ahmet Böz (47), sabah saat 08.15 sıralarında, iş yerinin yanında bulunan yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki kum yığınının üzerindeyken, göçük sonucunda kum ve toprak yığınının altında kaldı.

    Tarsus Belediyesi Tar-Kur ekipleri, 112 Acil Servis ekibi ve ilk önce küreklerle açılmak istenen kum ve toprak yığını daha sonra, olay yerine ulaşan iş makineleri tarafından boşaltılmaya başlandı.

    Çalışmalar yapılırken işyerine gelen Ahmet Böz'ün eşi Zeynep Böz, sinir krizleri geçirdi.

    Yapılan çalışmalarda Ahmet Böz'e yaklaşık 3 saat sonra ulaşılabildi. Önce başı ortaya çıkan Ahmet Böz'a 112 Acil Servis ekipleri müdahale ederken, yaptıkları kontrolde Ahmet Böz'ün yaşamını yitirdiği belirlendi. Tarsus belediye başkanı Burhanettin Kocamaz da olay yerine gelerek, kurtarma çalışmalarına yardım etti.

    Ailesi ve çevredeki işyeri komşuları Ahmet Böz'ün ölümüne üzülürken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.





    Mersin´de göçük faciası kamerada! VİDEO Yorumları