İş adamı Emiroğlu´ndan Sarkozy´e mektup   Konuyu açan: Savrozi   İlk Mesaj: 04-05-2012 (16:56)   Son Mesaj: 04-05-2012 (16:56)    Cevap: 0    Gösterim: 632  

    04-05-2012

    İş adamı Emiroğlu´ndan Sarkozy´e mektup

    İş adamı Emiroğlu´ndan Sarkozy´e mektup
    İş adamı Emiroğlu´ndan Sarkozy´e mektup

    İş adamı Kadem Emiroğlu, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'ye, sözde Ermeni soykarımı iddialarının reddinin suç sayılmasını öngören yasa tasarısına tepki gösteren bir mektup gönderdi.

    ''Sayın Cumhurbaşkanı ben Türkiye Cumhuriyeti'nde hiç bir siyasi gayesi olmayan sıradan bir vatandaşım'' diye başlayan Emiroğlu, 1915 yılında emperyalistlerin dünyaya hakim olmak için 1. Dünya Savaşı'nı çıkardıklarını, bu sırada babasının da Sarıkamış Faciası olarak anılan ve 90 bin askerin donarak öldüğü savaştan kurtulanlardan biri olarak köyüne döndüğünü anlattı.

    Emiroğlu, mektubunda, ''Babamı donmuş halde buluyorlar. 3 gün hayvan gübresine gömerek yeniden doğuyor. Babam Ermeni olaylarının canlı şahidi. Ermeniler o kadar vahşi, insanlık dışı davranıyorlar ki, kadınların ırzına geçiyorlar. Hatta çocukların başlarını ezmek suretiyle tarihte en büyük vahşeti yaratmışlardır. Babam bu olayları anlatırken hep ağlardı'' ifadelerini kullandı.

    Fransızların 1789 Fransız İhtilali'yle din işlerini devlet işlerinden ayırarak insanlık tarihine en büyük hizmeti yaptığını belirten Emiroğlu, mektubunda şunları kaydetti:

    ''Maalesef siz, 3 kuruşluk rey uğruna 300 milyon Türk ırkının, 1,5 milyar Müslüman'ın nefretini kazandınız. En kötüsü, hür düşüncenin önünü kapamakla Fransız halkına, meclisine hakaret ettiniz ve de gülünç duruma düştünüz.

    Türkiye'yi AB'ye istemiyorsunuz. Bu fikrinizle dünyayı ikiye bölüyorsunuz. Hristiyan, Müslüman haçlı zihniyetine gelecek nesillere zemin hazırlıyorsunuz. Türk ırkı dünya kuruldu kurulalı binlerce yıldır Avrupa'da ırkçı düşünceyle Türkiye Avrupa dışında diyorsunuz. Önce haritaya bakınız. Sayın Cumhurbaşkanım, artık bu gerçekleri kabul edin.''

    Mektubunu ''sıradan bir TC vatandaşı Kadem Emiroğlu'' diye imzalayan Emiroğlu, aynı mektubun kopyalarını, Fransa, ABD, Almanya ve İngiltere'nin bazı gazetelerine, Azerbaycan, Kazakistan ve Türkmenistan cumhurbaşkanlarına ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'na da gönderdi.




    İş adamı Emiroğlu´ndan Sarkozy´e mektup Yorumları