Öğretmenleri için hüngür hüngür ağladılar   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 04-05-2012 (15:58)   Son Mesaj: 04-05-2012 (15:58)    Cevap: 0    Gösterim: 507  

    04-05-2012

    Öğretmenleri için hüngür hüngür ağladılar

    Öğretmenleri için hüngür hüngür ağladılar
    Öğretmenleri için hüngür hüngür ağladılar

    Adana'da kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Sarıçam Akif Palalı Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Orhan Atıcı'nın (50) cenaze töreninde öğrencilerin göz yaşı sel olup aktı.

    Akif Palalı Anadolu Lisesinde yaklaşık 8 yıldır edebiyat öğretmeni ve müdür yardımcılığı görevi yapan Orhan Atıcı çarşamba günü aniden rahatsızlandı. Öğretmen arkadaşları tarafından Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Balcalı Hastanesine götürülen Orhan Atıcı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    Ani kalp krizi geçirerek öğrencilerinden ve arkadaşlarından ayrılan Atcı için bugün okulda cenaze töreni düzenlendi. Törene Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Denge, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Abdulkadir Üçkardeşler, Türk Kamu Sen Adana İl Temsilcisi Kamil Köse, okul müdürleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, öğrenci velileri, öğretmen arkadaşları ve öğrenciler katıldı.

    Öğretmenlerinin tabutu başına gelen öğrenciler, "Ohan Hocamız" diye ağladılar. Bir birilerine sarılarak ağlayan öğrencileri sakinleştirmek için Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci ve Sarıçam Milli Eğitim Müdürü Erdal Denge birer konuşma yaptı.

    Başkan Zenbilci konuşmasında Orhan Atıcı ile 8 yıllık dostlukları olduğunu ve yakinen tanıdığını belirterek, "Her fani gibi Orhan Hoca'da bugün aramızdan ayrıldı. Kendisine Allahtan rahmet diliyorum, siz değerli öğrencileri ve öğretmen arkadaşlarımıza taziyelerimi sunuyorum. Milli Eğitim camiası yiğit bir insanı dava adamını kaybetti. Orhan Hocayı sevmek onun bıraktığı davaya sahip çıkmaktan ve gönül vermekten geçer. Sizler bu ülkenin milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir gençlik olarak yetişmeniz ile Orhan Hoca'ya layık olacaksınız." dedi.

    İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Denge ise bugün milli eğitim camiasının üzgün olduğunu belirterek, "Tüm Sarıçam ilçesi, Adana ve Türk Milli eğitiminin başı sağ olsun. Başımız sağ olsun. Allah rahmet eylesin." diye konuştu.

    Daha sonra bir veli ve bir öğrenci de duygularını aktardı. Öğretmen Orhan Atıcı'nın naaşı defnedilmek için doğum yeri olan Kozan ilçesinin Acarmantaş köyüne götürüldü.




    Öğretmenleri için hüngür hüngür ağladılar Yorumları