KESK´ten zam protestosu   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 04-05-2012 (14:58)   Son Mesaj: 04-05-2012 (14:58)    Cevap: 0    Gösterim: 414  

    04-05-2012

    KESK´ten zam protestosu

    KESK´ten zam protestosu
    KESK´ten zam protestosu

    KESK Ankara Şubeler Platformu, elektrik ve doğalgazdaki fiyat artışlarını protesto ederek, zamların geri alınmasını istedi.

    KESK Ankara Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Doğan Kaya ve beraberindeki grup, Sakarya Caddesi'nde biraraya gelerek elektrik ve doğalgaz zamlarına tepki gösterdi.

    Grup adına açıklama yapan Doğan Kaya, vatandaşların alım gücünün düşük olduğu bir dönemde gerçekleşen fiyat artışlarının, giderleri çoğalttığını savundu.

    Doğan, fiyat artışlarının hemen her alanda etkisini göstereceğini öne sürerek, ''Halkın kullandığı elektrik ve doğalgaz nedeniyle giderler büyürken, elektrik ve doğalgaz kullanarak üretim yapan tüm patronlar bu zamları yine tüketicinin, yani halkın sırtına yıkacaktır. Hatta bunu fırsat bilip ürünlerine yapacakları zamları da düşündüğümüzde olan yine yoksul emekçi halkımıza olacaktır. Yıllardır kendi kendimize dillendirdiğimiz tepkimizi ortaklaştırarak zamların geri alınmasını talep ediyoruz'' şeklinde konuştu.




    KESK´ten zam protestosu Yorumları