Hasan Can´a Başbakan Erdoğan´dan ödül   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 04-04-2012 (13:58)   Son Mesaj: 04-04-2012 (13:58)    Cevap: 0    Gösterim: 392  

    04-04-2012

    Hasan Can´a Başbakan Erdoğan´dan ödül

    Hasan Can´a Başbakan Erdoğan´dan ödül
    Hasan Can´a Başbakan Erdoğan´dan ödül

    Ümraniye Belediyesi'nin projesi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca düzenlenen 'Yerel Yönetimler ve Aile Sempozyumu’ kapsamında ödüle layık görüldü.

    Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Yerel Yönetimler ve Aile Sempozyumu", Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın yaptığı konuşmayla başladı. "Bir Yastıkta Kırk Yıl" projesi ile ödülü layık görülen Başkan Hasan Can, ödülü Başbakan Erdoğan"ın elinden aldı.

    Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Yerel Yönetimler ve Aile Sempozyumu", Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Ankara"da gerçekleştirilen programda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2011 yılının Haziran ayında genel seçimlerin yapıldığını hatırlatarak, neredeyse bir yılın geride kaldığını ifade etti.

    BAŞBAKAN ERDOĞAN: 'ŞEHİRLERİN AİLELERE DEĞİL, AİLELER ŞEHİRLERE HÜKMETMELİ"

    Şehirleşme ve aile kavramları üzerinde dikkat çekici analizler yapan Erdoğan konuşmasının başında ekonomideki büyüme rakamlarına işaret etti. Sempozyumun tüm bu nedenlerden dolayı son derece önemli olduğunu kaydeden Başbakan Erdoğan, belediyelerin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile dayanışma içerisinde yoğun bir şekilde uygulamaya endeksleneceklerini söyledi. Başbakan Erdoğan, "Şehirlerin ailelere değil, ailelerin şehirlere hükmettiği yaşam alanları oluşturmadan bu sempozyum inanıyorum ki yol gösterici olacaktır" diye konuştu. Erdoğan, ''Bugüne kadar her ne yaptıysak aile için yaptık. Ne yaptıysak aile saadeti, ailenin huzuru, refahı, ailenin güçlendirilmesi ve yaşatılması için yaptık. Bundan sonra da önce insan, önce aile diyecek, her adımımızda önce aileyi gözeteceğiz" dedi. Başbakan Erdoğan, Belediyelerin sadece yol yapmadığını sosyal konulara da önem verdiğini söyledi.

    BİR YASTIKTA 40 YIL PROJESİ"NE ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ

    Ümraniye Belediyesi, kısa bir süre önce gerçekleştirilen Bir Yastıkta Kırk Yıl projesi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Yerel Yönetimler ve Aile Sempozyumu" kapsamında ödüle layık görüldü. Başkan Hasan Can, ödülü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın elinden aldı.

    BAŞKAN HASAN CAN: "BU KONUDAKİ ÇABALARIMIZ DEVAM EDECEK"

    Aldığı ödülün kendisini onurlandırdığını söyleyen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, aile kurumunun değerine vurgu yaptığı konuşmasında, gerçekleştirdikleri Bir Yastıkta 40 Yıl Projesi ile ailenin önemine bir kez daha vurgu yaptıklarını söyledi. Anlamlı bir girişimde bulunarak evliliklerinde 40 yılı geride bırakan çiftlerin hayat hikâyelerini bir kitapta topladıklarını belirten Başkan Hasan Can, günümüz genç çiftlerin bu tecrübelerden yararlanabilmesi amacıyla böyle bir proje yaptıklarını ifade etti. Bu tür sosyal sorumluluk projelerinin hayati önem taşıdığını belirten Başkan Hasan Can, Ümraniye Belediyesi olarak bu konuda gerekli her türlü adımları attıklarını vurguladı. Verdikleri ödül nedeniyle Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı"na teşekkür eden Başkan Hasan Can, aynı heyecan ve samimiyetle sorumluluklarını yerine getirmeye devam edeceklerini söyledi.

    Program sonrası Başkan Hasan Can ödül alan Belediyelerin sergisini gezerek çalışmaları inceledi.




    Hasan Can´a Başbakan Erdoğan´dan ödül Yorumları