Yarbay Özbek´in kızı kaza anını anlattı   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 04-03-2012 (00:57)   Son Mesaj: 04-03-2012 (00:57)    Cevap: 0    Gösterim: 422  

    04-03-2012

    Yarbay Özbek´in kızı kaza anını anlattı

    Yarbay Özbek´in kızı kaza anını anlattı
    Yarbay Özbek´in kızı kaza anını anlattı

    İzmir'in Menemen'de iki aracın çarpıştığı kazada emekli Yarbay Şenol Özbek ve ve diğer aracın sürücüsü Halil Bilgilol hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili Özbek'in kızı İlknur Erbaş konuştu.

    Kazada Özbek'in aracında bulunan Habibe Nur Güven (32) ile İlknur Erbaş'ın (27) da aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı. Tedavisi Menemen Devlet Hastanesi'nde süren İlknur Erbaş, kaza anını anlattı.

    Yarbay Şenol Özbek'e ait internet sitesinde yazılımcı ve haber analizci olarak göreve başladıklarını, Manisa'da eğitim amacıyla toplandıklarını belirten bilgisayar öğretmeni İlknur Erbaş, "Egitim seminerinin tamamlanmasının ardından beni İzmir'de Egekent 2'deki evimi bırakmak için akşam saatlerinden Manisa'dan yola çıktık. Yolda Mekke'nin fethini anlatan bir kaset dinliyorduk. O kadar yavaş gidiyorduk ki bu sırada önümüzden bir kedi aheste aheste geçti. Önümüz bomboştu, karşıdan gelen de yoktu. Şenol Abi, 'size müzik dinleteyim' diyerek kaseti değiştirdi. Habibe Nur, müziği beğenmedi. Şenol Abi cevap verirken bir anda kaza meydana geldi. Kaza anını ve arkadan çarpan biri olup olmadığını hatırlamıyorum. Biz sollamaya da çıkmadık. Çünkü önümüzde hiçbir araç yoktu." dedi.

    Erbaş, kaza sırasında aracın sağ ve soldan perdelenir gibi olduğunu da söyledi. Yarbay Özbek ile birlikte otomobilin önünde oturduklarını ve emniyet kemerlerinin takılı olduğunu anlatan Erbaş, kazanın ardından gözünü açtığında Özbek'in üzerine doğru yığıldığını belirtti. İlknur Erbaş, sohbetleri esnasında Yarbay Özbek'in kendisine tehdit edildiğini söylediğini de sözlerine ekledi.




    Yarbay Özbek´in kızı kaza anını anlattı Yorumları