´Cumhurbaşkanına Sorun´ uygulamasının ikincisi   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 04-02-2012 (20:54)   Son Mesaj: 04-02-2012 (20:54)    Cevap: 0    Gösterim: 438  

    04-02-2012

    ´Cumhurbaşkanına Sorun´ uygulamasının ikincisi

    ´Cumhurbaşkanına Sorun´ uygulamasının ikincisi
    ´Cumhurbaşkanına Sorun´ uygulamasının ikincisi

    Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından herkesin istediği soruyu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e sorabilmesine imkân verecek.

    Türkiye"nin ve dünyanın dört bir yanından herkesin istediği soruyu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül"e sorabilmesine imkân verecek 'Cumhurbaşkanına Sorun' uygulamasının ikincisi bugün başladı. Uygulama, Cumhurbaşkanı Gül"ün halkla daha yakın temas halinde olmasını sağlayan yeni bir iletişim platformu özelliğini taşıyor.

    'Cumhurbaşkanına Sorun' adlı uygulamada, aylık dönemler halinde, isteyen herkes her konudaki sorusunu Cumhurbaşkanı Gül"e sorabilecek, dileyenler sorularını video olarak da gönderebilecek. Ayrıca vatandaşlar, uygulamada daha önce sorulmuş olan soruları da oylayabilecek. Böylece aylık periyotlar halinde dönemlere ayrılan uygulamada en çok oyu alan sorular ortaya çıkacak. Oylanan sorular arasından seçilecek 5 sorunun sahibi, Çankaya Köşkü"nde sorularını bizzat Cumhurbaşkanı Gül"e sorabilecek. Video kaydına alınacak bu görüşmeler, yine aynı platformda yayınlanacak.

    Cumhurbaşkanlığı kurumsal internet sitesindeki 'Cumhurbaşkanına Yazın' uygulaması, Twitter ve Facebook"taki hesaplar ile YouTube"daki kanalın ardından Cumhurbaşkanı Gül"ün yeni iletişim platformu vatandaşların aracısız bir şekilde Cumhurbaşkanı Gül"e ulaşmasını mümkün kılacak bir uygulama olarak kabul ediliyor. Cumhurbaşkanına Sorun uygulamasına http://www.tccb.gov.tr/cumhurbaskaninasorun adresinden ulaşabilecek.




    ´Cumhurbaşkanına Sorun´ uygulamasının ikincisi Yorumları