2. Ergenekon davası başladı   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 04-02-2012 (10:58)   Son Mesaj: 04-02-2012 (10:58)    Cevap: 0    Gösterim: 319  

    04-02-2012

    2. Ergenekon davası başladı

    2. Ergenekon davası başladı
    2. Ergenekon davası başladı

    İkinci ''Ergenekon'' davasının 169'uncu duruşması başladı.


    İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nde oluşturulan salonda görülen duruşmaya, CHP İzmir Milletvekili gazeteci Mustafa Balbay ile gazeteci Tuncay Özkan ve emekli Orgeneral Hurşit Tolon'un da aralarında bulunduğu 13 tutuklu sanık katıldı.

    ''Odatv davası'' kapsamında tutuklu yargılanan bu davanın tutuksuz sanığı Yalçın Küçük ile yine başka suçtan tutuklu olan Yüksel Dilsiz, tutuksuz sanıklar Hakan Akdoğan ve Hüseyin Vural da duruşmada hazır bulundu.

    Tutuklu yargılanan CHP Zonguldak Milletvekili ve Başkent Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal, emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, Levent Göktaş ve Oğuz Bulut ise duruşmaya gelmedi.

    Mahkeme Heyeti Başkanı Hasan Hüseyin Özese, çapraz sorgusuna devam edilecek olan Yüksel Dilsiz'in mahkemeye verdiği dilekçe üzerine, daha önceki aşamalarda verdiği beyanları dikkate alınarak kapalı oturum yapılmasına karar verdi.

    Salondaki diğer sanıklar, izleyiciler ve basın mensuplarının dışarı çıkartıldığı duruşma, önceki beyanları da kapalı oturumda alınan Dilsiz'in çapraz sorgusuyla devam ediyor.

    AA




    2. Ergenekon davası başladı Yorumları