Bahar yağmurları devam edecek   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 04-01-2012 (23:56)   Son Mesaj: 04-01-2012 (23:56)    Cevap: 0    Gösterim: 493  

    04-01-2012

    Bahar yağmurları devam edecek

    Bahar yağmurları devam edecek
    Bahar yağmurları devam edecek

    Hafta ortasında hava sıcaklığı artacak, ancak bahar yağmurları devam edecek.

    Nisan ayının gelişi ile birlikte bahar yağmurları etkili olacak. Haftabaşındaki yağışın ardından, hafta ortasında güneş yüzünü gösterecek.

    Hava tahminleri uzmanı Yusuf Ziya Yavuz, "Salı gününe geldiğimizde yağışlar artık yurdu terkediyor. Sadece doğu kesimlerde Muş, Van ve Hakkari çevrelerinde hafif yağışlar görülecek karla karışık yağmur şeklinde fakat sıcaklıklar artıyor." dedi.

    5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

    Ancak Perşembe gününden itibaren yine yağmur var.

    Yavuz, "Çarşamba'dan sonra tekrar bir yağışlı havanın gelmesini bekliyoruz. Bu sıcaklık düşüşü anlamına gelmiyor, sıcaklıklar gene mevsim normalleri civarında veya iki üç derece üzerinde olacak." şeklinde konuştu.

    Meteoroloji uzmanları, "Bunlar bahar yağışları, aynı gün içinde hem yağış hem güneş görmeye hazırlıklı olmalıyız" diyor.

    Vatandaşlara Uyarı!

    Vatandaşların, kış şartlarının devam ettiği Doğu Anadolu'da don ve buzlanmaya, Doğu Karadeniz'de ise kar erimelerine karşı dikkatli olması gerekiyor.




    Bahar yağmurları devam edecek Yorumları