Esad yanlıları toplantıyı protesto etti   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 04-01-2012 (12:57)   Son Mesaj: 04-01-2012 (12:57)    Cevap: 0    Gösterim: 352  

    04-01-2012

    Esad yanlıları toplantıyı protesto etti

    Esad yanlıları toplantıyı protesto etti
    Esad yanlıları toplantıyı protesto etti

    Suriye Halkının Dostları Grubu İkinci Toplantısı'nı protesto etmek isteyen Beşar Esed yanlısı bir grup, İstanbul Kongre Merkezi önünde toplandı.

    Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı eylem sırasında, protestocular sık sık slogan attı. Polisle grup arasında zaman zaman gerginlik yaşandı.

    Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun ev sahipliğinde, İstanbul Kongre Merkezi'nde Suriye Halkının Dostları Grubu İkinci Toplantısı yapılıyor. İçeride toplantılar devam ederken, dışarıda da Beşar Esed yanlıları toplantıyı protesto etti. Harbiye Orduevi önünde toplanan grup, Suriye bayrağı ve Esed resimleri ile kongre merkezinin önüne doğru yürüdü. Polis, grubun önünü kesti. Takviye çevik kuvvet ekibi olay yerine sevk edildi. Polis panzerleri de muhtemel bir müdahale için olay yerinde hazır bekletiliyor.

    Grup slogan atarak protestosuna devam ediyor. Bu sırada bazı eylemcilerin de gözaltına alındıkları gözlendi. Zaman zaman gruba, Suriyeli muhalif vatandaşlardan laf atanlar oldu. Öfkeli kalabalık muhalif vatandaşın üzerine yürümek istedi. Polis ekipleri muhaliflerle Esed yanlılarının karşılaşmaması için yoğun çaba sarf etti. Protesto gösterileri devam ediyor.




    Esad yanlıları toplantıyı protesto etti Yorumları