Kıskandığı arkadaşına yaptığına bak!   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 03-31-2012 (18:57)   Son Mesaj: 03-31-2012 (18:57)    Cevap: 0    Gösterim: 362  

    03-31-2012

    Kıskandığı arkadaşına yaptığına bak!

    Kıskandığı arkadaşına yaptığına bak!
    Kıskandığı arkadaşına yaptığına bak!

    Kastamonu'da en yakın arkadaşının başarısını kıskanan İ.K., arkadaşının üniversiteyi kazanması halinde arkadaşlığının biteceğini düşünerek öyle bir şey yaptı ki ''pes'' dedirtti.

    Kastamonu Tosya'da en yakın arkadaşının sınav başvuru şifresini öğrenen genç, arkadaşının YGS'ye gireceği yeri Kastamonu yerine Hakkari olarak değiştirdi.

    Edinilen bilgiye göre, Tosya'da Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sınavına girecek olan Sedat Toygar (20), sınav giriş belgesinin çıktısını almak için internet kafeye gittiğinde, sınav yeri tercihinin bilgisi dışında Hakkari olarak değiştirildiğini gördü.

    Durumu ÖSYM'ye bildiren Toygar, sınav yeri tercihinin değiştirilemeyeceğini öğrenince Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu.

    Olayla ilgili yapılan soruşturma kapsamında Toygar'ın sınav yeri tercihini YGS şifresini öğrenen en yakın arkadaşı İsmail Kaya'nın değiştirdiği tespit edildi.

    Gözaltına alınan Kaya'nın, emniyetteki ifadesinde hem en yakın arkadaşının üniversiteyi kazanmasıyla arkadaşlıklarının biteceği hem de arkadaşının başarısını kıskandığını için böyle bir şey yaptığını söylediği öğrenildi

    Toygar'ın şikayetinden vazgeçmesi üzerine Kaya, serbest bırakıldı. Bu arada maddi durumu iyi olmayan Toygar'ın, borç para bularak YGS'ye girebilmek için Hakkari'ye gittiği öğrenildi.




    Kıskandığı arkadaşına yaptığına bak! Yorumları