Hacı Bayram Veli türbesine YGS akını   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 03-31-2012 (17:56)   Son Mesaj: 03-31-2012 (17:56)    Cevap: 0    Gösterim: 538  

    03-31-2012

    Hacı Bayram Veli türbesine YGS akını

    Hacı Bayram Veli türbesine YGS akını
    Hacı Bayram Veli türbesine YGS akını

    Türkiye genelinde yarın yapılacak Yükseköğrenime Geçiş Sınavı (YGS)'na girecek olan öğrenciler, Hacı Bayram Veli Türbesi'ne akın etti.

    Yarın yapılacak olan YGS sınavına girecek olan öğrenciler son gün heyecanı yaşıyor. Ankara"da sınava girecek öğrenciler son gün durağı ise Hacı Bayram Veli Türbesi oldu. Türbeye gelen öğrencilerin, dua ettiği görüldü. Bazı ailelerin ise türbeye gelenlere okunmuş şeker dağıttığı görüldü. Türbeye gelen öğrenciler kadar ailelerinin de heyecanlı oldukları gözlendi. Uzun zamandır sınava hazırlandıklarını belirten öğrenciler, başarılı olmak istediklerini ve bunun içinse sınavdan önce gelip dua ettiklerini dile getirdi.

    Şehir dışından geldiklerini belirten bazı öğrenciler ise sınav merkezlerinin uzak okullara verilmesine tepki gösterdi. Yetkililerin konuyla ilgili gerekli çalışma yapmasını isteyen öğrenciler, geceyi akrabalarında geçireceklerini ifade etti.




    Hacı Bayram Veli türbesine YGS akını Yorumları