Enerji içeceği sonu oldu   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 03-28-2012 (14:54)   Son Mesaj: 03-28-2012 (14:54)    Cevap: 0    Gösterim: 391  

    03-28-2012

    Enerji içeceği sonu oldu

    Enerji içeceği sonu oldu
    Enerji içeceği sonu oldu

    Adana'da, dört arkadaşıyla birlikte Seyhan Baraj Gölü'nde kano turu yaptıktan sonra elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden ABD askerinin enerji içeceği sonu oldu.

    Adana'da, dört arkadaşıyla birlikte Seyhan Baraj Gölü'nde kano turu yaptıktan sonra elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden ABD askerinin, ada üzerindeki trafo binasına girerek enerji içeceğini trafo üzerine koyduğu an elektrik akımına kapıldığı ortaya çıktı.

    Dün akşam üstü İncirlik Üssü'nde görevli Joel Barrow Suphel (20), 4 arkadaşıyla birlikte Seyhan Baraj Gölü'nde kano turu yapmaya gitti. 5 asker kano turu yaptıktan sonra dinlenmek için göletin ortasına yapılan Sevgi Adası isimli yapay adaya çıktı. Burada bir süre enerji içeceği alan askerler daha sonra ada üzerindeki bir trafo içine girdi. Trafo içine giren askerlerden Suphel, elektrik akımına kapılarak Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak kurtarılamadı.

    Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, konuyla ilgili araştırma başlattı. Yapılan araştırmada Suphel'in trafo binasına girdiği sırada elindeki enerji içeceği kutusunu trafonun üzerine koyduğu anda elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Bu arada cenaze hastaneden alınarak İncirlik Üssü'ne götürüldü. Suphel ile birlikte olan arkadaşları ise emniyete gelerek ifade verdi.




    Enerji içeceği sonu oldu Yorumları