Bartın´da 23 kişi küçük kıza tecavüz etti   Konuyu açan: Sondakika   İlk Mesaj: 03-24-2012 (11:31)   Son Mesaj: 03-24-2012 (11:31)    Cevap: 0    Gösterim: 613  

    03-24-2012

    Bartın´da 23 kişi küçük kıza tecavüz etti

    Bartın´da 23 kişi küçük kıza tecavüz etti
    Bartın´da 23 kişi küçük kıza tecavüz etti

    Bir utanç haberi de Bartın'dan. 14 yaşındaki ilköğretim öğrencisinin davranışlarından şüphelenen okul yönetimi, psikolog eşliğinde öğrenciyle görüştü ve korkunç gerçeği öğrendi.


    Bartın'da, ilköğretim okulu öğrencisi 14 yaşındaki Ç.K'ye cinsel tacizde bulundukları iddiasıyla 23 kişi gözaltına alındı.

    Alınan bilgiye göre, bir köy ilköğretim okulunda eğitim gören 14 yaşındaki Ç.K'nin davranışlarından şüphelenen okul yönetimi, psikolog eşliğinde öğrenciyle görüştü. Öğrencinin cinsel tacize uğradığını belirtmesi üzerine durum güvenlik güçlerine bildirildi. Polis ve jandarma ekipleri, öğrenciye tacizde bulundukları iddiasıyla 23 kişiyi gözaltına aldı.

    Vali İsa Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iddialarla ilgili güvenlik güçlerinin gerekli çalışmayı yaptığını belirterek, "Zanlıların ifadeleri soruşturmayı yürüten savcı tarafından alınıyor. Tecavüze yönelik de iddialar var ancak doğru olmayabilir. Soruşturmayı savcı yürütüyor. İdaremizin çok fazla bilgisi yok" dedi.

    İl Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker de öğrencinin bir süredir farklı davranışları nedeniyle okul yönetimin dikkatini çektiğini, psikolog eşliğindeki görüşmede de durumun anlaşıldığını belirterek, olayda tecavüz değil tacizin olduğunu tahmin ettiklerini, soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.

    2 TUTUKLAMA

    Bartın'da bir ilköğretim okulu öğrencisine cinsel tacizde bulundukları öne sürülen 23 kişiden 2'si tutuklandı.

    Alınan bilgiye göre, bir köy ilköğretim okulunda eğitim gören 14 yaşındaki Ç.K'ye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan 23 kişinin savcılıktaki sorgusu tamamlandı. Savcı 5 kişiyi serbest bırakırken, 18 zanlıyı mahkemeye sevk etti.

    Zanlılardan İ.Ö. ile E.Ö. tutuklandı, 16 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    İlköğretim okulunda eğitim gören 14 yaşındaki Ç.K'nin davranışlarından şüphelenen okul yönetimi, psikolog eşliğinde öğrenciyle görüşmüş, öğrencinin cinsel tacize uğradığını belirtmesi üzerine durum güvenlik güçlerine bildirilmişti.

    Polis ve jandarma ekipleri, söz konusu çocuğa tacizde bulundukları iddiasıyla 23 kişiyi gözaltına almıştı.


    Mardin"de, 2002"de 13 yaşında olan N.Ç., kamu görevlilerinin de aralarında bulunduğu 26 kişinin tecavüzüne uğramıştı.


    Mardin 1. Ağır Ceza Mahkemesi, sanıkların tamamına alt sınırdan ceza vermiş, kızın "kendi rızasıyla ilişkiye girdiği"ni savunmuştu. Karar temyiz edilmiş, Yargıtay Başsavcılığı da "N.Ç"nin bu işi rızasıyla yaptığı" yolundaki görüşe itiraz etmemişti.




    Bartın´da 23 kişi küçük kıza tecavüz etti Yorumları