60 gün sonra dışarı çıktı!   Konuyu açan: Savrozi   İlk Mesaj: 03-18-2012 (17:23)   Son Mesaj: 03-18-2012 (17:23)    Cevap: 0    Gösterim: 418  

    03-18-2012

    60 gün sonra dışarı çıktı!

    60 gün sonra dışarı çıktı!
    60 gün sonra dışarı çıktı!

    Antalya'daki Akdeniz Üniversite Hastanesi'nde Türkiye'de ikinci kez çift kol nakli olan Atilla Kavdır 60 gün sonra ilk kez hastanedeki odasından bahçeye çıktı.

    Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde 21 Ocak'ta gerçekleştirilen ameliyatın üzerinden iki aya yakın süre geçerken, yüz nakli yapılan 19 yaşındaki Uğur Acar ve çift kol nakli yapılan 34 yaşındaki Atilla Kavdır'ın fizik tedavi süreçleri devam ediyor. Her iki hasta da AÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi fizyoterapistleri tarafından haftanın 5 günü sabah ve öğleden sonra iki seansta uygulanan fizik tedaviye olumlu yanıt veriyor.

    Akdeniz Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan tarafından, Cihan Topal'ın ardından Türkiye'de ikinci çift kol nakli gerçekleştirilen Atilla Kavdır, 60 gün sonra ailesi tarafından hastane odasından hastane bahçesine çıkartıldı.

    Eşi Ayşe Kavdır, oğlu İbrahim Kavdır, kızı Esra Kavdır, annesi Ayşe Kavdır ve Babası İbrahim Kavdır tarafından tekerlekli sandalye ile hastane bahçesine çıkartılan Atilla Kavdır güvenlik görevlilerinin eşliğinde bahçede dolaştırıldı. Kısa süre hastane bahçesinde dolaştırılan Atilla Kavdır ise 60 gün sonra dışarıya çıkmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

    Eşi Ayşe Kavdır da ailece hep birlikte olmaktan sevinçli olduklarını kaydetti. Atilla Kavdır'ın kızı Esra da "Çok mutluyum. İyileştiğinde babamın ellerini tutmak istiyorum" dedi.




    60 gün sonra dışarı çıktı! Yorumları