Duvarı delip altın çaldılar   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 02-29-2012 (14:27)   Son Mesaj: 02-29-2012 (14:27)    Cevap: 0    Gösterim: 362  

    02-29-2012

    Duvarı delip altın çaldılar

    Duvarı delip altın çaldılar
    Duvarı delip altın çaldılar

    Adana'da gece bir kuyumcunun duvarını delen kişi ya da kişiler özel hazırlanan kasadan 250 bin TL değerinde 2.5 kilogram altını çalarak kayıplara karıştı.

    Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, gece kimliği belirlenemeyen hırsız ya da hırsızlar, kuyumcunun yanında bulunan iş merkezinin demir kapısını daha sonra yukarıda bulunan kuaförün demir şebekesini de kırdıktan sonra kuyumcunun kasasının bulunduğu yere geldi. Duvarı delmek için yanlarında oksijen kaynağı olan hırsızlar burada kuyumcunun ilk önce duvarın üzerinde çekili olan çelik levhayı kaynakla kesti. Daha sonra ise duvarı balyozla kıran zanlılar özel olarak hazırlanan ve kasa olarak kullanılan asansörlü vitrinin çelik kasasını oksijen kaynağıyla deldi. Hırsızlar ilk önce ellerinin ulaştığı noktada bulunan altınları topladı. Vitrinin uzağında bulunan altınları ise yanlarında getirdikleri demir çubukla altınları tek tek çektiler. Hırsızlar daha sonra malzemelerini de yanlarına alıp girdikleri yerden kaçtılar.

    Sabah işyerine gelen kuaför çalışanları kuyumcunun duvarının delik olduğunu görünce kuyumcuyu ve polisi aradı. İşyerine gelen kuyumcu yaptığı sayımda yaklaşık 2,5 kilogram altının çalındığını tespit etti. Olay yerinde inceleme yapan polis, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye başladı. Değeri yaklaşık 250 bin lira olan altınları çalan hırsızları yakalamak için polis çalışma başlattı.




    Duvarı delip altın çaldılar Yorumları