Uğur, ilk kez kamera karşısında VİDEO   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 02-21-2012 (15:33)   Son Mesaj: 02-21-2012 (15:33)    Cevap: 0    Gösterim: 449  

    02-21-2012

    Uğur, ilk kez kamera karşısında VİDEO

    Uğur, ilk kez kamera karşısında VİDEO
    Uğur, ilk kez kamera karşısında VİDEO

    Türkiye'de ilk defa yapılan tam yüz nakli ameliyatıyla yeni bir hayata başlayan Uğur Acar, ilk kez kameralara karşısına çıkarak gazetecilerin sorularını yanıtladı.





    Türkiye'nin ilk yüz nakli yapılan Uğur Acar, ''Kendimi çok iyi hissediyorum'' dedi.

    Türkiye'nin ilk yüz nakli olan Uğur Acar, Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Hastanenin B Blok 5'inci katındaki Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Servisinin koridorunda düzenlenen açıklamaya Acar, yürüyerek geldi.

    Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özlenen Özkan ve kardeşi Ali Acar ile birlikte gazetecilerin karşısına çıkan Acar, yüzündeki maskesini çıkardıktan sonra gazetecilerin, ''hoş geldin'' demesi üzerine ''hoş bulduk'' dedi.

    Üzerinde mavi gömlek, atkı ve kot pantolon bulunan Acar, gazetecilerin ''Kendini nasıl hissediyorsun?'' sorusuna ise ''Kendimi çok iyi hissediyorum. Verici aileye teşekkür ediyorum'' dedi.

    Acar, ''Yüzüne alıştın mı?'' sorusuna da ''Şu anda alışmaya çalışıyorum. Gerekli açıklamayı yarın doktorlarımla beraber yapacağım. Ayrıntılı açıklamada bulunacağım'' dedi.

    Acar, gazetecilerin diğer sorularını cevapsız bırakarak, eliyle selam verdikten sonra odasına döndü.

    Bu arada basın açıklaması öncesinde enfeksiyon riskini önlemek amacıyla gazetecilere maske dağıtıldı.




    Uğur, ilk kez kamera karşısında VİDEO Yorumları