Havalimanında engellilere ´business´ hizmet   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 02-21-2012 (12:45)   Son Mesaj: 02-21-2012 (12:45)    Cevap: 0    Gösterim: 474  

    02-21-2012

    Havalimanında engellilere ´business´ hizmet

    Havalimanında engellilere ´business´ hizmet
    Havalimanında engellilere ´business´ hizmet

    Atatürk Havalimanı’nda yapılan düzenlemeyle engelli ve gazi vatandaşlar özel kapılardan geçiş yaparak, uçuş işlemlerini kolaylaştırabilecek.

    Engelli ve gaziler, havalimanının çok özel müşterilerine sunduğu prime class ve business class haklardan faydalanabilecek.

    Atatürk Havalimanı'ndan sorumlu İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Aydın, Dış Hatlar Gidiş katında engelli ve gazilere geçiş önceliği tanıyan düzenlemeyle ilgili basın açıklaması yaptı. Toplantıya TAV İşletmeleri Genel Müdürü Kemal Ünlü ile Devlet Hava Meydanları İşletmesi Atatürk Havalimanı Başmüdürü Celal Özuğur da katıldı. Atatürk Havalimanı"nın Türkiye"nin gurur kaynağı olduğunu ifade eden Ahmet Aydın, bu noktada havalimanında gelen yolcuların rahatlığını düşündüklerini aktardı. Her geçen gün yolcu sayısını arttığını kaydeden Aydın, "Bu kadar büyüyen bir havalimanında yolculara daha kaliteli nasıl hizmet ederiz diye düşündük. Hiçbir talep olmadan prime class ve business class geçen yolcularımızın faydalandığı haklardan bedensel engelli ve gazilerin de faydalanmasına karar verdik. Biraz da onların yerine kendimizi koymalıyız. Biz olsak bunu isterdik ve hiçbir talep olmadan gerçekleştirdik." dedi.

    Bu hizmetin tüm dünyaya örnek olacağını aktaran Ahmet Aydın, "Onların yerine kendimizi koymamız gerekiyor. Gazilerimiz bu ülke için canları hiçe saymışlardır. Gazilerimiz de bu haklardan faydalanabilecekler. Özel yolcuların, tabiri caize paralı yolcuların geçtiği yerlerden geçebilecekler." diye konuştu.

    Aydın, polisten ve güvenlik personellerinden de engelli ve gazilere güler yüzlü özel hizmet etmesini istedi.

    PRİME CLASS HİZMETİ

    Konforuna düşkün, stressiz seyahat etmek isteyen, zamanla yarışan yolcular için düşünülen 'prime class' CIP Servis, fark oluşturan hizmetleri sayesinde zaman kazandırıyor. Tüm uçuş işlemlerini kolaylaştırarak uçuş öncesi ve sonrasında yaşanan heyecanı, stresi yok ediyor ve üzerine bir de konforu ekliyor.




    Havalimanında engellilere ´business´ hizmet Yorumları