Okul müdürü pencerden kaçtı!   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 02-21-2012 (12:23)   Son Mesaj: 02-21-2012 (12:23)    Cevap: 0    Gösterim: 481  

    02-21-2012

    Okul müdürü pencerden kaçtı!

    Okul müdürü pencerden kaçtı!
    Okul müdürü pencerden kaçtı!

    Maltepe’de 6 yaşındaki Ana sınıfı öğrencisi Efe Boz’un ölümüyle ilgili davada yargılanan okul müdürü, duruşma sonrası adliyenin penceresinden çıkarak kayıplara karıştı.

    İstanbul Maltepe"de bulunan Dumlupınar İlköğretim Okulu ana sınıf öğrencisi Efe Boz (6), 12 Mayıs 2010"da okul tuvaletinde lavabonun üzerin düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

    Soruşturma sonrası Boz"un ölümüne neden oldukları gerekçesiyle, öğretmeni Gökçen Gökalp, müdür yardımcısı Pınar Tan Aslan ve okulda güçlendirme ve onarım çalışması yapan 2 şirketin 4 yetkilisi hakkında, ""taksirle ölüme neden olmak"" suçundan 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Kartal 6. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya anne Nurdan, baba Kemal Boz, okul müdürü Mustafa Katırcılar ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada, tadilat sonrası okulun temizliğini yapan Erdem Kurt, kendisini ismini bilmediği bir firmadan, Murat adında birinin aradığını ve onunla muhatap olduğunu belirtti.

    Okul aile birliği tanık olarak dinlendi

    Okul aile birliği başkanlığını yapan ve tanık olarak dinlenen Muharrem Canbey, "Tadilat sonrası tuvaletlerin lavabolarının eskimi yenimi olduğunu bilemiyorum. Benim görevim olmadığı ve teknik bilgim de olmadığı için anlamam. Ancak büyüklerin tuvaletlerinde sorun oldu musluklar ve lavabolar değişti. Okul aile birliği olarak harcamaları yaptığımız için biliyorum. Tadilat sırasında da okula girmiş değilim" dedi. Geçen duruşma, "Vicdansız, sen müteahhitliğe soyundun Efe"yi öldürdün" diyen anne Nurdan Boz"un sözlü saldırısına uğrayan Mustafa Katırcılar, bu duruşma çıkışı kayıplara karıştı. Katırcı"nın birici katta bulunan duruşa salonunu camına sandalye koyarak kaçtığı ortaya çıktı. Duruşma ise ileri bir tarihe ertelendi




    Okul müdürü pencerden kaçtı! Yorumları