Ağrı'da mahsur kalan araçlar kurtarıldı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-27-2011 (00:49)   Son Mesaj: 12-27-2011 (00:49)    Cevap: 0    Gösterim: 890  

    12-27-2011

    Ağrı'da mahsur kalan araçlar kurtarıldı

    Ağrı'da mahsur kalan araçlar kurtarıldı
    Ağrı'da mahsur kalan araçlar kurtarıldı

    Doğubayazıt-Ağrı karayolunda buzlanma ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan yaklaşık 80 tır, iki yolcu minibüsü ve çok sayıda otomobil, yaklaşık 4 saat süren çalışmayla kurtarıldı.

    Karayolları ve güvenlik güçleri tarafından yapılan çalışma kapsamında, yolda devrilen tırların kaldırıldığı, karayolunda karla mücadele çalışması yapıldığı bildirildi.

    Yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından, yolda mahsur kalan araçların kurtarıldığı, araçların kontrollü olarak geçişine izin verildiği ifade edildi.

    Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Hüseyin Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgede kar yağışının yoğun bir şekilde etkili olduğunu belirterek, akşam saatlerinde meydana gelen kazalar nedeniyle araçların yolda mahsur kaldığını söyledi.

    Karayolları ekipleri ile güvenlik güçleri tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmayla, yolun yeniden trafiğe açıldığını bildiren Yılmaz, ''Araçların kontrollü bir şekilde geçişlerine izin veriliyor. Ağrı'dan gelen karayolları takviye ekipleriyle birlikte, yolun trafiğe kapanmaması için gece boyunca çalışma yapılacak'' dedi.

    Kaymakam Yılmaz, özellikle köy yollarının da ulaşıma kapandığını, ekiplerin karla mücadele çalışmasını sürdürdüğünü sözlerine ekledi.




    Ağrı'da mahsur kalan araçlar kurtarıldı Yorumları