Şehit uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 07-01-2011 (16:34)   Son Mesaj: 07-01-2011 (16:34)    Cevap: 0    Gösterim: 785  

    07-01-2011

    Şehit uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

    Şehit uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı


    Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalında mayın patlaması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Metin Koza, Elazığ'da düzenlenen törenle toprağa verildi.

    Elazığ İzzetpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazına 2. Ordu Komutanı Orgeneral Servet Yörük, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Galip Mendi, AK Parti milletvekilleri Zülfü Demirbağ, Şuayp Alpay, Faruk Septioğlu ile Vali Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve çok sayıda Elazığlı katıldı. Cenaze namazını kıldıran İl Müftüsü Teyami Güngür, "Şehitler için Allah nasıl hitap edeceğini bile söylemiş ve bizzat Allah övmüştür. Şehidi uğurlarken alkış ve slogan yapmayalım. Yakışanı yapalım" dedi.

    Kılınan cenaze namazı sonrası şehidin naaşı, top arabasına konularak tekbirler eşliğinde İcadiye Şehitliği'ne götürüldü. Yol kenarında bekleyen vatandaşlar şehidi alkışlarla uğurlarken, cenazede gözyaşlarını tutamayan şehidin annesi ve yakınları ayakta durmakta güçlük çekti.






    Şehit uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı Yorumları