Dragon Oath topluluğuna katılın!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 06-20-2011 (13:00)   Son Mesaj: 06-20-2011 (13:00)    Cevap: 0    Gösterim: 651  

    06-20-2011

    Dragon Oath topluluğuna katılın!

    Dragon Oath topluluğuna katılın!
    Dragon Oath topluluğuna katılın!



    ChangYou.com, Dragon Oath: Ejderhanın Yemini’nin kilit özelliklerinden birine ışık tutuyor: Topluluk…

    Lider ücretsiz MMO yayıncısı ChangYou.com oyuncularına inanılmaz topluluk desteği sunabildiği için gurur duyuyor ve şirketin lokomotif oyunu Dragon Oath: Ejderhanın Yemini'nde de bu desteğinden ödün vermiyor.Aktif ve canlı bir topluluğu teşvik etme yönündeki sürekli çabalarının bir parçası olarak, Topluluk Koordinatörü Kalseru, topluluk üyelerini bir araya getirmek için haftalık oyun içi ‘Dragon Oath Sinerji’ etkinliklerini düzenleyecek. Yeni arkadaşlıklar kurmak ve yeni beceriler öğrenmek için harikulade bir yer olmasının yanı sıra, Dragon Oath Sinerji eşsiz bir topluluk oyunu deneyiminde yer almak için de olağanüstü bir fırsat.

    Canavarlar Luo Yang kapılarına saldırırsa neler olabileceğini merak ettiniz mi hiç? Peki ya güçlü yöneticiler olaylarından kurtulup Dragon Oath dünyasında saldırıya başlarsa olabilecekleri? Artık fikirleriniz oyun içinde bir gerçeklik haline gelebilir, çünkü Kalseru Dragon Oath topluluğunu eşsiz topluluk etkinlikleri için fikir yürütmeye davet ediyor.

    Sosyal medya size daha uygunsa, Dragon Oath Facebook sayfası ve hatta Twitter’da da önerilerinizi belirtebilirsiniz. Sosyal medya hem Dragon Oath dünyasındaki en son haberler ve etkinliklerden haberdar olmanızı sağlayacak hem de Kalseru özel sosyal medyaya özgü etkinlikler ve yarışmalar konusundaki haberleri de burada yayınlayacak.

    Katılmak ister misiniz?

    Dragon Oath Beta aşaması 24 Haziran’da başlıyor. Şimdiden Beta anahtarları için kaydolun ve ChangYou.com’un son derece rekabetçi savaş sanatları MMO’sunu deneme şansını kazanın.

    Daha fazla bilgi almak ve özel Dragon Oath Beta Anahtarlarını kazanma şansını elde etmek için : http://enter.dragonoath.com.tr





    Dragon Oath topluluğuna katılın! Yorumları