Sosyal Ağlar ondan sorulur! (Resimli)   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 06-20-2011 (12:00)   Son Mesaj: 06-20-2011 (12:00)    Cevap: 0    Gösterim: 870  

    06-20-2011

    Sosyal Ağlar ondan sorulur! (Resimli)

    Sosyal Ağlar ondan sorulur! (Resimli)
    Sosyal Ağlar ondan sorulur! (Resimli)



    Yeni LG T500 ile Facebook, Twitter gibi sosyal ağlara kolay ve hızlı erişim sağlarken, push e-mail özelliği ile de mesajlarınızı kolayca kontrol edeceksiniz!

    Mobil iletişim sektörünün küresel lideri ve teknoloji önderi LG Electronics (LG)’in geliştirdiği yeni cep telefonu LG T500 üstün teknolojisi, şık ve dinamizmi yansıtan tasarımıyla mobil yaşamı yeniden şekillendiriyor.

    Sosyal Ağlara LG T500’le Bağlanın!

    LG T500, geniş dokunmatik ekranda zahmetsizce içerikleri görmek, sosyal ağlardaki statülerdeki değişikliklerden anında haberdar olmak ve mesajlarını push e-mail ile hemen kontrol etmek isteyenlerin tüm beklentilerini fazlasıyla karşılıyor.

    LG T500 SNS özelliği ile Facebook, Twitter gibi sosyal ağlara kolay ve hızlı erişim sağlıyor. LG T500’ün Mobil e-mail uygulaması, kişisel e-mail hesabına kolay ve hızlı erişim imkanı sunuyor.

    Cihaz ayrıca sahip olduğu Bluetooth teknolojisi sayesinde uyumlu multimedya cihazlarla kolayca veri alış verişi yapabiliyor.

    LG T500’ün renkli dünyasını keşfedin…

    İnce ve ergonomik tasarımı ile dikkat çeken LG T500, geleceğin tasarım anlayışını üstün teknolojiyle buluşturuyor. Siyah ve Pembe renk seçenekleriyle sunulan LG T500, tam anlamıyla kullanıcısının stilini yansıtıyor.

    Müzik her yerde yanınızda!

    LG T500, MP3 Çaları ile sevdiğiniz şarkıları telefonunuza yüklemenin ve istediğiniz an onları dinlemenin keyfini yaşatıyor.

    Sohbet Görünümlü Mesajlaşma

    LG T500, tüm mesajları aynı ekrandan sohbet görünümünde kolayca takip etmeyi sağlıyor.




    Sosyal Ağlar ondan sorulur! (Resimli)Sosyal Ağlar ondan sorulur! (Resimli)Sosyal Ağlar ondan sorulur! (Resimli)




    Sosyal Ağlar ondan sorulur! (Resimli) Yorumları