Yozgatlı işadamının gözüyle Gülen   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 06-20-2011 (05:11)   Son Mesaj: 06-20-2011 (05:11)    Cevap: 0    Gösterim: 859  

    06-20-2011

    Yozgatlı işadamının gözüyle Gülen

    Yozgatlı işadamının gözüyle Gülen


    Yozgat'ın hayırsever işadamlarından Bilal Şahin, Fethullah Gülen Hocaefendi'nin yaptığı hizmetlerin herhangi bir değerle ölçülmesinin sözkonusu olmadığını söyledi.

    Yozgat'a başta eğitim olmak üzere birçok alanda ilin gelişmesine yönelik yaptığı hizmetlerle Yozgatlıların 7'den 70'e sevgisini kazanan hayırsever işadamlarından Bilal Şahin, Fethullah Gülen Hocaefendi'nin yaptığı hizmetlerin herhangi bir değerle ölçülmesinin sözkonusu olmadığını söyledi. Şahin, "Silahla atom bombası ile yapılamayan hizmetleri Hocaefendi Allah'ın rızasıyla yapıyor. İman gücü ile yapıyor." dedi.

    Hayırsever İşadamı Bilal Şahin, beraberinde kendisini ziyarete gelen İşadamı konukları Amerika'dan Adem Başkaya, Ankara'dan gelen İşadamı Raşit Sipahi ve Yibitaş Kraft Torba A.Ş'nin Genel Müdürü Recep Şakı ile birlikte Özel Ergin Kolejini ziyaret etti.

    Kolej Müdürü Ali Acar'la birlikte okulu gezen İşadamları daha sonra okulun fiziki ve genel durumu hakkında bilgi aldı. Hayırsever İşadamı Bilal Şahin, Türkiye'nin dışarıdaki manevi temsilcisi bir Allah dostunun, dünyadaki devletlerin yapmak isteyip de yapamadıkları hizmetleri, karşılıksız hiçbir menfaat gözetmeksizin amacının sadece ve sadece İslam'a ve Müslümanlığa hizmet etmek olan Gülen Hocaefendi'nin yaptığını belirterek, "Hocaefendi çok büyük bir zat. Eğer Türkiye Hocaefendi'yi anlasa Türkiye başka bir Türkiye olurdu. Silahla atom bombası ile yapılamayan hizmetleri Hocaefendi Allah'ın rızasıyla yapıyor. İman gücü ile yapıyor."dedi.

    Yozgat'ta kurulduğu günden buyana Yozgat eğitimine başarılarıyla katkı sağlayan Özel Ergin Koleji'nin bütün Yozgatlıların güvenini kazandığını ifade eden Hayırsever İşadamı Şahin, "Ergin Koleji eğitim kalitesi ile ilimizde bir marka haline gelmiştir. Bu bakımından da kurulduğu günden buyana başarısıyla ilimiz eğitim başarı seviyesinin yükselmesine verdiği katkılardan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Kolej olarak sosyal ve kültürel ağırlıklı verdikleri eğitim ile ilimizde hep ilkleri gerçekleştirmiştir. Böyle bir okulun ilimizde eğitim vermesi buna vesile olanlardan Allah razı olsun. Ben çok şahit oldum il dışındaki Özel Ergin Koleji gibi kolejlere, bu gibi okullara her türlü düşünceye sahip insanlar çocuklarını bu tür okullara gönderiyor. Çünkü bu gibi okullarımızda insani bir disiplin ve sevgi disiplini var. Veliler çocuklarını güvenerek bu okullarımıza gönderiyor. Dünyanın dört bir tarafında böyle okullarımızın olması bizler için gurur verici bir durumdur. O okullarımızda yabancı öğrenciler Türkçeyi, İslam'ı, Müslümanlığı öğreniyorlar ve benimsiyorlar. Bunlar bizlerin için gurur kaynağıdır. Allah bu hizmetlerin artarak ve çoğalarak devam etmesini nasip etsin." diye konuştu.

    "AMERİKA'DAKİ HİZMETİ GÖRÜNCE KENDİMDEN UTANDIM"

    Amerika'daki Hocaefendi'nin İslam adına Müslümanlık adına yaptığı hizmetleri görünce kedinden utandığını belirten İşadamı Şahin, şöyle devam etti: "Ben Amerika'da bu hizmeti görünce kendimden utandım. Zaten o hizmeti orada gördükten sonra kendimi bu hizmetlere ve hayır işlerine adadım. Bugüne kadar yaşadığım şeylerin boş olduğunu Gülen Hocaefendi vesilesi ile öğrendim. Allah ondan razı olsun."

    Kolej Müdürü Ali Acar'da ziyaretlerinden dolayı Hayırsever İşadamı Şahin ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, "Yozgat'ta eğitim başta olmak üzere, sosyal kültürel alanların yanı sıra hayır işlerine de çok fazla katkılarda bulunan Bilal Beyi takdirle izliyoruz. Allah yaptığı hizmetleri ve yardımları kabul etsin. Yaptığı hizmetlerle ilimizin çehresi değişiyor. Devlet ve özel teşebbüs iş birliğinin en güzel örneğini Bilal Bey yapıyor. Her şeyi devletten beklemenin yanlış olduğunu Bilal bey Yozgat'ta yaptığı hizmetlerle ve devam eden hizmetleri ile gösterdi. İnşallah yapılan bu hizmetler diğer iş adamlarımıza da örnek olur. Ben kendilerine ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.




    Yozgatlı işadamının gözüyle Gülen Yorumları