Windows 8'den son görüntüler!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 06-19-2011 (22:00)   Son Mesaj: 06-19-2011 (22:00)    Cevap: 0    Gösterim: 842  

    06-19-2011

    Windows 8'den son görüntüler!

    Windows 8'den son görüntüler!
    Windows 8'den son görüntüler!



    Windows 8'den yeni sızıntı.

    Windows 8 görüntüleri sızmaya devam ediyor. İşte yeni Windows'un açılış ekranı ve fazlası...


    Sızıntı haberleri sayesinde gündemden düşmeyen Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 8'den yeni bir sızıntı haberi daha geldi. Build 7989'dan sızan görüntülere bakılırsa Microsoft artık sonlara doğru yaklaşıyor.Sızan görüntüler bu sefer MDL'den geliyor.

    Sızan görüntüler arasında yeni bir arkaplan ve yeni bir açılış ekranı resmi mevcut. Ancak daha önemlisi, bu seferki sızıntı, Microsoft kampının dışına çıkmış durumda.

    MDL de bu konuda Windows 8'in tam bir sürümünün yakında çıkacağını belirtirken, BetaArchive'in forumundaki bir kullanıcı da önümüzdeki birkaç gün içerisinde tam bir Windows 8 sürümünün sızacağını düşünüyor; ama tabii ki bu bilgi onaylanmamış durumda.İşte Windows 8'den sızan açılış ekranı...


    Bu yılın sonlarına doğru gerçekleşecek olan PDC'den (Profesyonel Geliştiriciler Konferansı) sonra henüz çıkış tarihi kesin olarak belirlenmemiş olan Windows 8 hakkında çok daha fazla detaya ulaşabileceğiz.

    Windows 8'den son görüntüler!




    Windows 8'den son görüntüler! Yorumları