Çelik'in anne babasına anjiyo gerekebilir   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 06-18-2011 (21:38)   Son Mesaj: 06-19-2011 (00:58)    Cevap: 1    Gösterim: 767  

    06-18-2011

    Çelik'in anne babasına anjiyo gerekebilir

    Çelik'in anne babasına anjiyo gerekebilir


    Bursa'da Bakan Faruk Çelik'in hastaneye kaldırılan anne ve babasının durumu ile ilgili Acıbadem Bursa Hastanesi'nden açıklama geldi.

    Acıbadem Bursa Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hakkı Kaya Aksoy, Devlet Bakanı Faruk Çelik ve Bursaspor ile ilgili yürütülen mali soruşturma kapsamında tutuklanan Bursaspor Kulübü eski 2. Başkanı Osman Çelik'in hastanelerinde tedavi altına alınan anne ve babasının sağlık durumuna ilişkin olarak, ''Her ikisinin de genel durumu gayet iyi, ama ileride anjiyo yapma gereği de olabilir'' dedi.

    Aksoy, Devlet Bakanı Faruk Çelik ve Bursaspor Kulübü eski 2. Başkanı Osman Çelik'in babası Yaşar Çelik ve annesi Hadise Çelik'in sağlık durumuna ilişkin gazetecilere açıklama yaptı.

    Hadise-Yaşar Çelik çiftinin oğulları Osman Çelik'in dün akşam Bursaspor ile ilgili yürütülen mali soruşturma çerçevesinde tutuklanıp cezaevine konulmasının ardından rahatsızlanarak hastanelerine getirildiğini, acil serviste yapılan ilk tetkiklerin ardından hastaneye yatırıldığını söyledi.

    Hadise Çelik'in geçirdiği stres ve üzüntü nedeniyle bayağı sarsıldığını, bu nedenle kalbindeki çarpıntıların arttığını bildiren Aksoy, şunları kaydetti:

    ''Hadise Çelik, kardiyoloji bölümünde takip altına alınarak hastanemize yatırıldı. Yaşar beyde de kalbinde beslenme bozukluğu tespit edildi. Her ikisinin de genel durumu gayet iyi, ama ileride anjiyo yapma gereği de olabilir. Kardiyologlarımız durumlarını değerlendirecek. Bugün ve yarın takip edilecekler. Eğer değişiklik olursa ona göre bazı şeylerin erken yapılması konusunda tekrar karar verilecek. Şimdilik her ikisinin de sağlık ve sıhhati gayet iyi. Kardiyoloji ve dahiliye ekipleri tarafından takip altında tutuluyorlar.''




    Çelik'in anne babasına anjiyo gerekebilir Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  06-19-2011, 00:58

    --->: Çelik'in anne babasına anjiyo gerekebilir


    eeee etme bulma dünyası kardeşş...adamların havalarından yanına varılmıyopduuuu
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci