Söz sırası oyun efsanesinde!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 06-17-2011 (19:01)   Son Mesaj: 06-17-2011 (19:01)    Cevap: 0    Gösterim: 756  

    06-17-2011

    Söz sırası oyun efsanesinde!

    Söz sırası oyun efsanesinde!
    Söz sırası oyun efsanesinde!



    Carmack'tan yeni konsol yorumları!

    Dev oyunların babasından, E3'e damgasını vuran yeni Wii ve PSP hakkında ilk yorumlar...


    E3 2011'de birçok oyun konsolu, oyun tanıtıldı ve röportajlar yapıldı. Yapılan röportajlardan birini de Gamespot John Carmack'la yaptı. John Carmack adına yabancı olan okuyucularımız Doom ve yeni gelecek olan Rage dendiğinde oyun efsanesi akıllara hemen gelecektir. Carmack'a öncelikle Nintendo'nun yeni tanıtılan konsolu Wii U soruldu. Wii U'nun gücünün Xbox 360'a ve PS 3'e yakın olacağından oyunların Wii U'ya uyarlanmasının daha kolay olacağını belirten Carmack, Rage'in Wii U'ya gelip gelmeyeceği sorusuna ise şu cevabı verdi; "Eğer ortada safkan oyuncuları hedefleyen bir oyun varsa, Wii genellikle safkan oyuncuların konsol olarak ikinci ya da üçüncü tercihi olur."

    Yine E3 2011'de tanıtılan Playstation Vita hakkında ise Carmack'ın cevabı şu şekilde; "Sony PS3'den çok fazla şey öğrendi ve gelişimi yapılabildiği kadar kolay bir hale getirmek istiyorlar. Ancak, bu akıllı telefon dünyasında yeni bir taşınabilir oyun cihazının üretilme kararını veren kişi olmak istemezdim."







    Söz sırası oyun efsanesinde! Yorumları