Defne Joy'un Kesin Ölüm Nedeni Belli Oldu   Konuyu açan: safinaz   İlk Mesaj: 06-05-2011 (00:21)   Son Mesaj: 06-05-2011 (00:21)    Cevap: 0    Gösterim: 735  

    06-05-2011

    Defne Joy'un Kesin Ölüm Nedeni Belli Oldu

    2 Şubat'ta İstanbul Caddebostan'da arkadaşı Kerem Altan'ın evinde hayatını kaybeden Defne Joy Foster'ın kesin ölüm nedeni Adli Tıp raporuyla belirlendi.

    HT'ye açıklama yapan Adli Tıp Kurumu Başkanı Doç. Dr. Haluk İnce , "Rapor cuma günü (dün) savcılığa verildi. Astım, alkol ve ilaçlar reaksiyon oluşturarak müşterek nedenle ölüme neden olmuş" diye konuştu.

    Ölümünün ardında birçok soru işareti bırakan genç sunucu, ünlü gazeteci Hıncal Uluç'un ''Su testisi su yolunda kırılır'' açıklaması ilebüyük bir tartışmaya konu olmuştu. Ve nihayet ölüm sebebi belli olan ünlü yıldızın kesin ölümüyleilgili açıklamalarda şu ifadelere yer verildi;

    “Rapor tamamlanmıştı ancak, biz ince eleyip sık dokuduk. Hemen karar verip sonradan rezil olmak da vardı. Beklememizin bir sebebi de savcılıktan istediğimiz belgeler vardı. Rapor cuma günü (dün) savcılığa verildi. Astım, alkol ve ilaçlar reaksiyon oluşturarak müşterek nedenle ölüme neden olmuş.”

    Hastaneye geç götürülmesinin etkisi olup olmadığı sorusuna yetkilinin cavabında şöyle denildi;

    “Savcılık henüz sormadı. Sorarsa inceleme yaparız. Ancak kendisinin ihmali de olabilir. İlaçları kanında bulduk, içkiyle birleştiğinde kalbi durdurabileceği sonucuna ulaştık.”




    Defne Joy'un Kesin Ölüm Nedeni Belli Oldu Yorumları