Ağaca çarpan aracın motoru yerinden fırladı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-26-2011 (09:04)   Son Mesaj: 03-26-2011 (09:04)    Cevap: 0    Gösterim: 854  

    03-26-2011

    Ağaca çarpan aracın motoru yerinden fırladı

    Ağaca çarpan aracın motoru yerinden fırladı


    İzmir'de meydana gelen trafik kazasında aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkan bir otomobil sahil bulvarında palmiye ağacına çarptı. 4 polisin içinde olduğu aracın motoru çarpma anında yerinden çıktı!

    İzmir'de meydana gelen trafik kazasında aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkan bir otomobil sahil bulvarında palmiye ağacına çarptı. Kazanın şiddetiyle otomobilin motoru yerinden çıkarak palmiye ağacının altında kalırken, otomobilde bulunan 2'si polis 4 kişi yaralandı. Otomobil sürücüsü polis memuru araç içinde sıkışınca olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı.

    Kaza, gece saat 01.30 sıralarında Konak ilçesi Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda Polisevi karşısında meydana geldi. Konak'tan Balçova yönüne seyreden İzmir Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yapan Mehmet Gökdoğan (24) yönetimindeki 35 YK 552 plakalı otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu sürücüsünün kontrolünden çıktı. Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil yol kenarındaki büyük palmiye ağacına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle palmiye ağacı yere devrilirken, otomobilin motoru da yerinden çıkarak ağacın altında kaldı. Ağaca çarptıktan sonra bir süre daha sürüklenen otomobilin parçaları oldukça geniş bir alana yayıldı.

    Kazada, otomobil sürücüsü Polis Memuru Mehmet Gökdoğan araç içinde sıkışırken, otomobilde bulunan diğer polis memuru Mehmet Sardoğan (24) ile Mustafa Akkaya (24) ve Salih Duruol (24) çevreden yetişen vatandaşlar tarafından hurda yığınına dönen otomobilden çıkarıldı. Yaralılardan Mehmet Sardoğan ve Salih Duruol ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Mehmet Akkaya ise Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Otomobil içinde sıkışan sürücü Mehmet Gökdoğan için olay yerine Arama ve Kurtarma (AKS) ekipleri çağrıldı. Ekiplerin yaklaşık yirmi dakikalık çabaları sonucu Mehmet Gökdoğan'da sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulansla 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan araç sürücüsü Gökdoğan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

    Bu arada, kazanın yaşandığı dakikalarda aynı yerde ikinci bir kaza daha meydana geldi. Ancak ikinci kazada ölen yada yaralanan olmadı, maddi hasar oldu. Polis, kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.




    Ağaca çarpan aracın motoru yerinden fırladı Yorumları