Muhsin Yazıcıoğlu’nun bilinmeyen fotoğrafları   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-26-2011 (03:36)   Son Mesaj: 03-26-2011 (03:36)    Cevap: 0    Gösterim: 2604  

    03-26-2011

    Muhsin Yazıcıoğlu’nun bilinmeyen fotoğrafları

    Muhsin Yazıcıoğlu’nun bilinmeyen fotoğrafları


    Büyük Birlik Partisi (BBP)’nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün ikinci yılında Rize’de anıldı. Yazıcıoğlu anısına Rize Belediye Parkı önünde açılan resim sergisinde bu güne kadar görülmemiş 120 farklı resmi sergilendi.

    Fotoğraf Sanatçısı Resul Çelik tarafından hazırlanan sergide Yazıcıoğlu"nun, ölmeden 25 gün önce Rize"de gerçekleştirmiş olduğu ziyaret esnasında çektirdiği birbirinden farklı fotoğraflar büyük ilgi gördü. Sergide, Yazıcıoğlu"nun çay tarlasında ve yöresel yemekleri tadarken, ziyaret ettiği bir çay fabrikasında kendisi adına çıkarılan çay cüzdanı, ziyaret ettiği bir kurumda besmele ile başladığı Rize anıları gibi birbirinden değişik fotoğrafları yer aldı.
    Yazıcıoğlu"nun yakın arkadaşlarından Rizeli iş adamı Fatih Güner, yaptığı açıklamada, açılan sergi ile birlikte yeni nesillere vatan sevgisini aşılamayı amaçladıklarını söyledi. Yazıcıoğlu"nun vatansever bir kişilikte olduğunu hatırlatan Fatih Güner, "Merhum liderimizin Rizeli yakın arkadaşları olarak bu serginin açılmasına vesile olduk. Bunu geleneksel hale dönüştürerek merhum Yazıcıoğlu"nun unutulmamasını sağlayacağız" dedi.

    "EN İYİ SUİKAST KAZADIR"

    Yazıcıoğlu"nun yakın arkadaşı Hızır Dil ise ölümünün üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen ortada açıklık kazanmayan birçok şüphenin olduğuna dikkat çekti.

    Dil, "Olaydan sonra Devlet Denetleme Kurulu, raporlarını geçtiğimiz günlerde açıkladı ve olayda suikast olabileceği üzerinde durdu. Halen daha aydınlatılamamış bu olayda çelişkiler var. İşlenen suikastlar için "En iyi suikast kaza suikastıdır" denen bir laf vardır. Bu olay milletimizin vicdanında yer etmiştir. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu suikasta kurban gitmiştir. İnşallah önümüzdeki günlerde bu olayın suikast olduğu açıklanacaktır. Ama faillerinin açıklanacağını düşünmüyoruz." diye konuştu.

    Muhsin Yazıcıoğlu’nun bilinmeyen fotoğrafları

    Muhsin Yazıcıoğlu’nun bilinmeyen fotoğrafları

    Muhsin Yazıcıoğlu’nun bilinmeyen fotoğrafları

    Muhsin Yazıcıoğlu’nun bilinmeyen fotoğrafları





    Muhsin Yazıcıoğlu’nun bilinmeyen fotoğrafları Yorumları