Öğrenciler YGS öncesi Mevlana'ya koştu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-25-2011 (19:57)   Son Mesaj: 03-25-2011 (19:57)    Cevap: 0    Gösterim: 460  

    03-25-2011

    Öğrenciler YGS öncesi Mevlana'ya koştu

    Öğrenciler YGS öncesi Mevlana'ya koştu


    Konya'da öğrenciler, pazar günü yapılacak Yükseköğretime Giriş Sınavı (YGS) öncesinde kutsal mekânlara giderek dua etti.

    Sınava aylarca dershanelere giderek ve ders çalışarak hazırlanan öğrenciler, manevi destek için Mevlana ve Şems-i Tebrizi türbesini ziyaret edip kendileri ve arkadaşlarının sınavlarının iyi geçmesi için dua etti.

    Dua etmek için Mevlana Türbesi'ne gelen bir veli, "Pazar günü kızım sınava girecek. Sınav için emek verdi. Bizler de ailesi olarak dua için geldik. Tüm gençler dua etmeye gelsin." dedi.

    Üniversitelerin çeşitli bölümlerine girmek istediklerini belirten öğrenciler ise "Elimizden geleni yaptık. Emeklerimizin boşa gitmemesi, dileklerimizin kabul olması için buraya gelip dua ettik. Herkesin gelip dua etmesini istiyoruz. Çok zorlu bir maratondan geçiyoruz. Gerekli çabayı gösterdik. İşin manevi boyutunu da inşallah burada dua ederek karşılamış olacağız. Bu sınava girecek herkese dua ettik. "şeklinde konuştular.




    Öğrenciler YGS öncesi Mevlana'ya koştu Yorumları