Beline bağladığı 6 binlirayı böyle düşürdü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-25-2011 (17:06)   Son Mesaj: 03-25-2011 (17:06)    Cevap: 0    Gösterim: 518  

    03-25-2011

    Beline bağladığı 6 binlirayı böyle düşürdü

    Beline bağladığı 6 binlirayı böyle düşürdü


    Ankara'nın Polatlı ilçesinde kimliği belirsiz kişi, akaryakıt istasyonunda benzin alırken beline sardığı parasını yere düşürdü. Paranın benzin pompasının yanına düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı.



    Ankara'dan, Isparta'ya giderken ilçede bir akaryakıt istasyonunda benzin alan kişi, sağlam olması açısından beline sardığı yaklaşık 6 bin lirayı yere düşürdü. Daha sonra olay yerinden ayrılan vatandaş 3 gün sonra gelerek parayı istasyon görevlisinden teslim aldı.
    İstasyon görevlisi Fikret Taşpınar, yerde bir tutam para gördüğünü, daha sonra yerdeki parayı alarak kurum müdürü Canip Konuk'u haberdar ettiğini söyledi. İstasyon Müdürü Konuk da, 'O sırada orada bulunan vatandaşlara para kaybeden var mı' diye sorduğunu söyledi.

    Doğru miktarı söyleyene parayı verecektim diyen Konuk, "Ama kimse sahip çıkmadı. Parayı kimin düşürdüğünü kameradan tespit ettik. Ondan sonra vatandaşı beklemeye başladık. Parayı kaybeden vatandaş üç gün sonra geldi. Parasını teslim ettik." diye konuştu.





    Beline bağladığı 6 binlirayı böyle düşürdü Yorumları