Kılıçdaroğlu'nun kayınpederinin evinde hüzün   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-25-2011 (12:56)   Son Mesaj: 03-25-2011 (12:56)    Cevap: 0    Gösterim: 427  

    03-25-2011

    Kılıçdaroğlu'nun kayınpederinin evinde hüzün

    Kılıçdaroğlu'nun kayınpederinin evinde hüzün


    Kocaeli'de 5 katlı apartmanın 3. katından atlayarak intihar eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kayınpederinin evinde kayınpederi

    Kocaeli Derince ilçesi Yenikent Mahallesi 7. Kooperatif Sitesi C-8 Blok'ta ikamet eden Ali Hıdır Özdağ'ın oğlu Ender Can Özdağ, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Babasının 12 Haziran seçimlerinde memleketi Tunceli'de oy kullanmak istediğini söyleyen Özdağ, "Babamın ara sıra yaşadığı unutkanlık sıkıntısının dışında belli bir sağlık problemi yoktu. Nüfus kütüğünü aldırmak için bir haftalığına Tunceli'ye gitti. Orada da düşüp kafasını vurmuş ve hayatını kaybetmiş" dedi.
    Oğul Özdağ, babasının cumartesi günü Tunceli'nin Ayrancı köyünde defnedileceğini, kendilerinin de cenazeye gideceğini sözlerine ekledi.

    50 yıldır Kocaeli'nde ikamet eden Ali Hıdır Özdağ'ın 6 çocuğundan en büyüğü Celal Özdağ da 2 ay önce hayatını kaybetmişti.






    Kılıçdaroğlu'nun kayınpederinin evinde hüzün Yorumları