Alanya Belediyesi yaşlılara kenti gezdirdi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-24-2011 (21:56)   Son Mesaj: 03-24-2011 (21:56)    Cevap: 0    Gösterim: 512  

    03-24-2011

    Alanya Belediyesi yaşlılara kenti gezdirdi

    Alanya Belediyesi yaşlılara kenti gezdirdi


    Antalya'nın Alanya Belediyesi Yaşlılar Haftası kapsamında Tevfik Hoca Alanya Evi’nde kalan yaşlılar için kent turu düzenledi.

    Alanya Belediyesi, Tevfik Hoca Alanya Evinde kalan 50 yaşlıya, ilçenin turistik ve tarihi yerlerini gezdirdi. İl olarak Alanya Kalesi"ne çıkan grup burada şarkı söyleyip halay çekti. Kaleyi dolaşan yaşlılar daha sonra sırasıyla Ulaş Dinlenme Parkı ve Seyir Terası"nı gezdi. Yaşlılara zabıta ekipleri de eşlik etti. Yaşlıların kent turu Alanya Öğretmenevi"nde verilen öğle yemeği ile son buldu. Yaşlılar burada günün yorgunluğunu atarak birbirleriyle sohbet etti. Kenti gezme fırsatını bulan yaşlılar, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu"na organizasyon için teşekkür etti.

    Başkan Sipahioğlu, yaşlılara yönelik bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek, "Yaşlılar Haftası, yaşlıların toplumdaki yeri ve önemini bir kez daha hatırlamak için önemli bir haftadır. Yaşlılar, sadece yılın bir günü ya da bir haftası değil, her zaman hatırlanmalıdır. Toplumumuzun değer yargıları arasında olan 'yaşlıya saygı ve sevgi yaklaşımını' değişen toplum yapısı içinde sürdürmeye çalışmalıyız." dedi.




    Alanya Belediyesi yaşlılara kenti gezdirdi Yorumları