Engellilerin de yüzebileceği plaj yapılacak   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-24-2011 (21:57)   Son Mesaj: 03-24-2011 (21:57)    Cevap: 0    Gösterim: 468  

    03-24-2011

    Engellilerin de yüzebileceği plaj yapılacak

    Engellilerin de yüzebileceği plaj yapılacak


    Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan Galipdere Plajı'nın engelli vatandaşlara göre yeniden düzenleneceği bildirildi.

    Alanya Kent Konseyi Engelsiz Kent Meclisi Mart ayı olağan genel kurulunu Meclis Başkanı Can Direkçi Başkanlığı"nda Belediye Meclis Salonu"nda yaptı. Toplantıda yıllık faaliyet raporunun okunması ve temennilerin ardından, konuşan Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Alanya"da yapılan engelsiz kent çalışmalarıyla ilgili projeler hakkında bilgi verdi.

    Engelsiz kent adına çok önemli adımların atıldığını belirten Başkan Sipahioğlu, "Bir park açtık, ikincisine de başlandı. Engellilerimizin plajlara ulaşabilirliğini sağlayacak proje hazır. Özel donanımlı engelli merkezi yapılacak ve bu yıl içerisinde bitirilecek. Engelsiz kent çalışmaları Engelsiz Alanya kültürüne çok ciddi katkılar sağladı. Yavaş yavaş belediyemizdeki kadro ve eleman alımlarında da yeni bir planlama yapılacak, sizler bu merkezde bizim için fikir üreteceksiniz." dedi.

    2011 yılının engelli vatandaşlar için engelsiz çalışmaların yapılacağı bir yıl olacağını söyleyen Sipahioğlu, "Bunları sizin için yapıyoruz. Bu yılın sonunda projelerimizin çoğu tamamlanmış olacak. Kültür ve Turizm Bakanlığımızla projelerimiz var. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı engelsiz kent çalışmalarından dolayı Alanya"yı, Ankara"da yapılan bir toplantıda örnek şehir seçmiştir." dedi.




    Engellilerin de yüzebileceği plaj yapılacak Yorumları